Το Lemnos Philema διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Τοπικά προϊόντα και κρασί, η αξιοποίηση και η σημασία τους”, την Τρίτη, 2 Μαΐου. Πρόκειται για μια ημερίδα που απευθύνεται στους επαγγελματιες της εστίασης και των ξενοδοχείων, με προσκεκλημένους ομιλητές τον Σωτήρη Ευαγγέλου (chef στο Makedonia Palace) από τους κορυφαίους chef στην Ελλάδα και τον Γιώργο Λούκα (Genius in Gastronomy),ο οποίος έχει μεγάλη καριέρα ως sommelier αλλά και σύμβουλος σε μεγάλα, βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα είναι κορυφαίος εκπαιδευτής sommelier στην Ελλάδα.
Το Lemnos Philema καλεί όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα αυτή, που θα λάβει χώρα στην Αποθήκη, στο παλιό λιμάνι Μύρινας.
Πότε: Τρίτη, 2 Μαΐου, ώρα 18:00.
Που: Στην Αποθήκη, στο παλιό λιμάνι Μύρινας στη Λήμνο.
Πως: Είσοδος δωρεάν
Πληροφορίες: @lemnosphilema και www.lemnos-philema.com
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!