ΟΙ «ΦΥΛΕΣ» ΤΩΝ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

Ο οινοτουρισμός είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Για όποιον οινόφιλο δεν είχε ποτέ την τύχη μέχρι σήμερα να επισκεφθεί κάποιο οινοποιείο, είναι σίγουρο ότι στην πρώτη κιόλας επίσκεψή του θα εντυπωσιαστεί από τα βαρέλια, τις δεξαμενές, τα χιλιάδες μπουκάλια, τις μυρωδιές, τη θερμοκρασία και φυσικά τα αμπέλια που το περιστοιχίζουν.

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Αναμφισβήτητα, ο οινοτουρισμός αποτελεί έναν κλάδο που πληγώθηκε βαθιά από την πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια.

ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΜΕΑ Η ΤΟΣΚΑΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; 

Ανήκω κι εγώ στην πολυπληθή κατηγορία των συν-Ελλήνων που αγαπάμε ιδιαίτερα τη γειτονική Ιταλία και καθετί το ιταλικό και με ενθουσιασμό αγκαλιάζουμε το ρητό «una faccia una razza», το οποίο βέβαια, έχοντας διαχρονικά την ευκαιρία να συναναστραφώ πολλούς Ιταλούς, δεν πέτυχα ποτέ ούτε έναν που να το πρεσβεύει ή να το ασπάζεται. 

THE STORY OF MY WINE: ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ 

Για τους περισσότερους από εµάς υπάρχουν κάποια πράγµατα τα οποία µε έναν τρόπο καθαρά συµβολικό, και ίσως στα όρια του υπερβατικού, µοιάζουν να ακολουθούν µαζί µας «βίους παράλληλους». Θα µπορούσε άραγε ένα από αυτά να είναι ένα κρασί;

THE STORY OF MY WINE

O Γιώργος Βελισσάριος ταξιδεύει κυριολεκτικά και νοερά και μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες από οινοποιεία αλλά και ότι πιο νέο υπάρχει στο χώρο του οινοτουρισμού.

THE STORY OF MY WINE #20

O Γιώργος Βελισσάριος μας ταξιδεύει στο Buenos Aires και μας συστήνει τον μεγάλο έρωτά του τα Malbec!

ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Το μέλλον του οινοτουρισμού την εποχή της πανδημίας.