ATHENS COCKTAIL WEEK

To Athens Cocktail Week έρχεται για δύο εβδομάδες στα μπαρ της πόλης μας. Opening Party το Σάββατο 27 Μαϊου και Cocktail Festival στις 9 & 10 Ιουνίου. Δείτε όλο το πρόγραμμα.

Η TEQUILERO ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Η Cinco de Mayo, εθνική γιορτή για το Μεξικό, γιορτάζετα στις 5 Μαΐου μόνο με τεκίλα.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ

Ο οίκος Sothbey’s θα δημοπρατήσει τη μία και μοναδική φιάλη του ARC-52 της Bowmore στις 26 Μαΐου.

THE IMPORTANCE OF BEING…AWARDED

Tα ωραιότερα βράδια σου δεν θα τα περάσεις σε ένα από τα βραβευμένα μπαρ, αλλά εκεί όπου θα νιώσεις άνετα, θα σου αρέσει η μουσική…..

HAPPY ST. PATRICK’S DAY

Μοιραζόμαστε μαζί σας 6 επιλεγμένα irish whiskey και τη συνταγή του Irish Buck για να γιορτάσετε το St Patrick’s Day.

Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ

Η ανεξέλεγκτη παραγωγή πενταπλάσιας ποσότητας τσίπουρου – τσικουδιάς σε σχέση με την ελεγχόμενη, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της αγοράς εμφιαλωμένων αποσταγμάτων, η οποία έχει παραμένει εύρωστη με τη βοήθεια των εξαγωγών.

ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

“Τα ελληνικά αλκοολούχα ποτά ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις των καταναλωτών”, λέει στο Grapemag.gr o αποσταγματοποιός Νίκος Κατσάρος.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ …ΤΩΝ ΓΕΝΕΙΟΦΟΡΩΝ

Είναι κομψοί, φορούν στιλάτες ποδιές, έχουν γένια και μοιραζόμαστε μαζί τους τα σημαντικά της ζωή μας. Τι είναι;

TΑ NEGRONI ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ…

Το Negroni, όπως η Sacher Torte και άλλα αγαπημένα, προέκυψε λίγο κατά λάθος ή μάλλον σαν παραλλαγή.  Mάθετε τα πάντα για το αγαπημένο ποτό των Ιταλών και όχι μόνο.

ΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τζογαδόρο, αλλά, αν κρίνω από το πόσο επιρρεπής είμαι στις απολαύσεις –βάλε το καλό φαγητό και το κρασί ανάμεσα σε αυτές–, τη γλίτωσα μόνο από ό,τι φοβήθηκα να δοκιμάσω.

ΕΤΣΙ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

Eτσι τα ερωτεύεσαι τα αποστάγματα…Μέσα από ιστορίες. Όταν τα συνδέσεις με τόπους που ξέρεις ή που θα ήθελες να γνωρίσεις ή ακόμη και με τόπους που σου ανοίγονται μέσα από τη γεύση τους.

MAI TAI KIND OF LIFE

Είναι δεκαετία του ’90, είμαι 20 χρονών, φοιτήτρια. Βρίσκομαι στο μπαρ του Four Seasons στην Τζακάρτα, στην Ινδονησία. Οικογενειακό ταξίδι με τους γονείς. Συναντώ στο μπαρ του ξενοδοχείου έναν τύπο αρχαιολόγο, ενδιαφέροντα. Πρέπει να δείξω ότι δεν είμαι πιτσιρίκα. Κοιτάζω το μενού, παραγγέλνω Mai Tai.