ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΛΑΜΠΟΥΣ- VASSALTIS WINERY

Ο όρος “Βασάλτης” χρησιμοποιείται για το πέτρωμα που σχηματίζεται από την ψύξη της βασαλτικής λάβας μετά από μια ηφαιστειακή έκρηξη και είναι επίσης το όνομα του οινοποιείου του Γιάννη Βαλαμπού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Όλα τα πράγματα θέλουν και λίγη τύχη», μου λέει ο Βασίλης Κανελλακόπουλος καθώς βολευόμαστε στις καρέκλες του φιλόξενου Paleo, οι οποίες μας θυμίζουν κάτι από τα σχολικά μας χρόνια.

ΠΑΡΙΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Κατάθεση γνώσης και συναισθημάτων από τον σπουδαίο Πάρι Σιγάλα.

ΦΩΤΗΣ ΒΑΛΛΑΤΟΣ

Ο Φώτης Βαλλάτος έχει δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο της ζωής του πιθανότατα ό,τι πρόκειται να γευτούμε εμείς οι «κοινοί θνητοί» σε όλη μας τη ζωή!

ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ… ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

O Ιταλός οινολόγος Stefano Ferrante είναι ο άνθρωπος που υπογράφει τις νέες ετικέτες του Κτήματος Μιχαλάκη, του γνωστού οινοποιείου της Κρήτης με το οποίο συνεργάζεται ήδη εδώ και ενάμιση χρόνο.

DAVID LEMIRE, MW

Σπούδασε Ίστορία και Αγγλικά στην Αυστραλία και παράλληλα εργαζόταν σε κάβες, όπου έμαθε και στη…

ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Ο Κουραμπιές, με τη φουντωτή ουρά του, κατάλευκος και πανέμορφος, μπήκε σαν σίφουνας στο στούντιο του Γιώργου Καπλανίδη, κλέβοντας την παράσταση από τον ιδιοκτήτη του.

BARBARA GRUBER

Eίναι από αυτές τις ιστορίες που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις, αν δεν τις ακούσεις με τα αυτιά σου. Εδώ και κάποια χρόνια γνωρίζαμε ότι κάπου εκεί στη νότια Πελοπόννησο υπάρχει ένα κτήμα που ανήκει σε έναν Αυστριακό.

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Νέος διευθυντής στο Κτήμα Αργυρού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μότσος.

ALEXANDER PAYNE

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο ελληνικής καταγωγής δημιουργός και σκηνοθέτης μιας από τις πιο διάσημες…

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΝΙΑΛΙΔΗΣ

Η λίστα με τους Master Sommeliers αριθμεί 275 άτομα σε όλο τον κόσμο.

K2DESIGN

Οι K2Design, Γιάννης και Μενέλαος Κουρούδης, έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες και πιο συζητημένες δουλειές των τελευταίων ετών.
Έίμαστε πολύ τυχερές που το Grape είναι μία από αυτές.

Author