ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Ο χώρος εστίασης του κεντρικού κτιρίου του Μουσείου Μπενάκη θεωρείται ένα από τα κρυμμένα μυστικά της πρωτεύουσας, τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τόσο μακριά από τον θόρυβο και το άγχος της αστικής καθημερινότητας. 

B&E G-OULANDRIS CAFÉ RESTAURANT SERVED BY IT

Σύγχρονο, φινετσάτο, διακριτικό και πάνω απ’ όλα δροσερό, το αίθριο του B&E Goulandris Café-Restaurant αποτελεί έναν ιδανικό χώρο συνάντησης για κάθε ώρα της ημέρας. 

OURSE PÂTISSERIE

Στην Ourse, που μετράει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας, ο ενθουσιασμός, η έμπνευση και το πάθος για τη ζαχαροπλαστική αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη που έκανε τον Στέφανο Τσουκαλά και τη Βίκυ Νταλαγιάννη να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη.

DIMITRIS ECONOMIDES

Το όραμα του Δημήτρη Οικονομίδη συναντά την τεχνική του σε έναν νέο χώρο, στο Ψυχικό, ο οποίος συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άρτια πρακτική απόδοση.

NOEL

Σε μία από τις πιο όμορφες και ζωντανές στοές της Αθήνας, το πολυσύχναστο Noel της οδού Κολοκοτρώνη γιορτάζει κάθε μήνα, κάθε μέρα, κάθε ώρα τη μαγεία των Χριστουγέννων.

VASSILAINAS PARKSIDE

Οι τελευταίοι μήνες έχουν βρει την πλατεία Μαδρίτης, πίσω από το Χίλτον, με μια νέα αγαπημένη συνήθεια.

48 URBAN GARDEN

Στον ισόγειο χώρο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, στο κέντρο της Αθήνας, το εστιατόριο 48 Urban Garden ξεδιπλώνεται σε έναν αστικό κήπο 190τμ, διαμορφωμένο σε διάφορα επίπεδα, που σίγουρα τραβάει την προσοχή.

GB ROOF GARDEN

Για πρωινό και μεσημεριανό, το κομψό, λιτό και φιλόξενο περιβάλλον του GB Roof Garden Restaurant & Βar αποπνέει μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Το βράδυ η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του γίνεται αισθητή απο τα φώτα της πόλης.

TUDOR HALL

Κουζίνα λιτή, μεσογειακή, βασισμένη σε ό,τι πιο φρέσκο, υγιεινό, απολαυστικό με την υπογραφή του βραβευμένου με Michelin, Executive Chef Αστέριου Κουστούδη.

SOLETO

‘Εμφαση στην ασιατική κουζίνα δίνει το all day εστιατόριο της Γλυφάδας.

ΦΙΤΑ

Σε ένα σύγχρονο και λιτό περιβάλλον που επεκτείνεται σε μια καταπράσινη αυλή, το εστιατόριο ΦΙΤΑ εστιάζει το μενού του στο ψάρι και επιλογές από κρέατα που φθάνουν απευθείας από τον τόπο καταγωγής τους.

FUGA

Στην καρδιά της Αθήνας, μέσα στον πυκνοφυτεμένο κήπο του Μεγάρου Μουσικής, το Fuga Restaurant είναι ένας σύγχρονος χώρος με διεθνή στοιχεία.