Τα καλοκαίρια της ζωής μου τα περνάω στη Σκύρο.
Ένα γαστρονομικό project με σύχρονη αντίληψη για τη βιωσιμότητα.
Τέχνη, κρασί και γεύσεις. Τρίπτυχο εξαιρετικά ισορροπημένο στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, αρκετά μακριά από τα…
Μέσα στο κέντρο του Ρεθύμνου στους πολύβουους πεζόδρομους που γεμίζουν από τους επισκέπτες της πόλης,…
Στην πλατεία στα Φράτσια, ένα μικρό ήσυχο χωριό στη μέση του χάρτη των Κυθήρων με…
Η Ίος έχει φανατικό κοινό, ανθρώπους που πηγαίνουν κάθε χρόνο και περνούν τις διακοπές τους…
Το Grape επισκέφθηκε το εστιατόριο που για Amuse-Bouche τρώμε μπατζίνα.
Έννοια πο’ χς στη Λήμνο Μια κατακόκκινη σκορπίνα γιουβέτσι που θα την θυμάμαι για χρόνια.…
Γνωρίστε δύο iconic hotel bars τα οποία αξίζουν την προσοχή σας και απολαύστε τις συνταγές που μοιράστηκαν με το Grape.
Πάσχα προ των πυλών και ενώ σούβλες, και κατσαρόλες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα παραδοσιακά εδέσματα, πρέπει και εμείς να δούμε με τι θα τα συνοδέψουμε.
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς σε δείπνο στο εστιατόριο CTC
Ο σεφ, ο σομελιέ και το συστατικό που ενώνει τους κόσμους τους και δημιουργεί μια αξέχαστη συνδυαστική εμπειρία.