ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΣΤΕΡΙΑ

Τα κρασιά της Κεφαλονιάς σε δείπνο στο εστιατόριο CTC

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ SOMMELIER @ CTC & PELAGOS

Αναρωτηθήκατε ποτέ για την ευθύνη που έχει ένας sommelier απέναντι στον σεφ του; Μπορεί το σωστό κρασί να βοηθήσει ένα πιάτο ή το αντίστροφο;

ΗΛΙΑΝΘΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΑΣ…

Το νέο εντυπωσιακό μενού του Delta restaurant στο Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΜΟΥΡΙΕΣ, CRETAN MALIA PARK

Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι –κοινό για όλους– με τα υπέροχα φαγητά της Κρήτης είναι στρωμένο στο εστιατόριο Μουριές του ξενοδοχείου Cretan Malia Park, a member of Design Hotels.

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝA

Αγαπημένη κουζίνα η μεξικάνικη, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, αφού ακόμα και από τα σούπερ μάρκετ μπορεί κάποιος να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα. Ποιοι είναι, όμως, οι ιδανικοί συνδυασμοί με τα καυτερά της πιάτα ή ποιο κρασί δίνει την καλύτερη εκδοχή του διάσημου γουακαμόλε;

SOIL

Για το εστιατόριο Soil, το ταξίδι προς μια ολιστική γαστρονομική εμπειρία ξεκινά από τον ιδιωτικό κήπο του σεφστο Αλεποχώρι. Ο κήπος αποτελεί αναπόσπαστη επέκταση της κουζίνας του, παρέχοντας με βιώσιμο τρόπο σπάνια ελληνικά βότανα, βρώσιμα λουλούδια και φρέσκα λαχανικά, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μενού για κάθε εποχή.

DELTA RESTAURANT

Δέλτα είναι το 4ο κεφαλαίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου. Ένα τρίγωνο, δηλαδή, με τις τρεις πλευρές του σε απόλυτη αρμονία. Ακριβώς όπως το εστιατόριο Delta.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Ο χώρος εστίασης του κεντρικού κτιρίου του Μουσείου Μπενάκη θεωρείται ένα από τα κρυμμένα μυστικά της πρωτεύουσας, τόσο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και τόσο μακριά από τον θόρυβο και το άγχος της αστικής καθημερινότητας. 

B&E GOULANDRIS CAFÉ RESTAURANT SERVED BY IT

Σύγχρονο, φινετσάτο, διακριτικό και πάνω απ’ όλα δροσερό, το αίθριο του B&E Goulandris Café-Restaurant αποτελεί έναν ιδανικό χώρο συνάντησης για κάθε ώρα της ημέρας. 

OURSE PÂTISSERIE

Στην Ourse, που μετράει μόνο λίγους μήνες λειτουργίας, ο ενθουσιασμός, η έμπνευση και το πάθος για τη ζαχαροπλαστική αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη που έκανε τον Στέφανο Τσουκαλά και τη Βίκυ Νταλαγιάννη να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη.

DIMITRIS ECONOMIDES

Το όραμα του Δημήτρη Οικονομίδη συναντά την τεχνική του σε έναν νέο χώρο, στο Ψυχικό, ο οποίος συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άρτια πρακτική απόδοση.

NOEL

Σε μία από τις πιο όμορφες και ζωντανές στοές της Αθήνας, το πολυσύχναστο Noel της οδού Κολοκοτρώνη γιορτάζει κάθε μήνα, κάθε μέρα, κάθε ώρα τη μαγεία των Χριστουγέννων.