ΣΑΜΟΣ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα περίφημα γλυκά της Σάμου με την παγκόσμια φήμη.

ΛΑΚΩΝΙΑ

Iστορικά η μεγαλύτερη και σημαντικότερη οινοπαραγωγική περιοχή της Πελοποννήσου, η Λακωνία επιστρέφει δυναμικά στον ελληνικό οινικό χάρτη.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

H Σαντορίνη είναι το απόλυτο terroir. ‘Εχει όλα τα δεδομένα που διαμορφώνουν ένα αξιομνημόνευτο και σπουδαίο κρασί.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΕΜΕΑ | ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΑ

Ο γνωστός οινοποιός γράφει για την πιο διάσημη οινοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑ | ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

«Η σχέση μου με την Νάουσσα είναι μια εμπειρία ζωής».

NΑΟΥΣΑ

Η Νάουσα έχει τα δικά της μυστικά και το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι χρόνος και διάθεση να τα ξεκλειδώσει.

ΑΧΑΪΑ

Το νέο συναντά το παλιό στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου, πάνω στις απότομες πλαγιές της Αιγιάλειας.

Φωτ. Γιώργος Καπλανίδης

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ | ΤΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ ΣΚΛΑΒΟΥ

Σε μια περίοδο παράξενη και αντιφατική όσο ποτέ, το αμπέλι στο τέλος μιας εκκωφαντικής άνοιξης διάγει την πιο ρωμαλέα και έντονη περίοδο της ετήσιας νεότητάς του.

ΝΕΜΕΑ

Η ζώνη της Νεμέας αποτελείται από ένα πανέμορφο μωσαϊκό λόφων και βουνών με την κοιλάδα της Νεμέας στη μέση, μια θάλασσα από αμπέλια, ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια και ένα υπέροχο, ζεστό μεσογειακό κλίμα.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ | ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΛΑΜΠΟΥΣ

Για άλλους, η Σαντορίνη είναι ηλιοβασιλέματα, γάμοι και κρουαζιέρες. Για τον Γιάννη Βαλαμπούς, Σαντορίνη = Κρασί.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Με ανθρώπους ζεστούς, και οινοποιούς με αγάπη και πάθος για το κρασί και τον τόπο τους, η Κεφαλονιά είναι ένα νησί που όσες φορές κι αν το επισκεφτεί κανείς, πάντα θα βρίσκει λόγο για να επιστρέψει.

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ

Μια περιοχή με ιδιαίτερη ιστορία, τοπογραφία που χαρακτηρίζεται από χαμηλούς, κυματιστούς λόφους, αλλά και μια μικρή ομάδα οινοποιών, αφοσιωμένων στη διάσωση της μεγάλης αμπελοοινικής παράδοση.