ΗΠΕΙΡΟΣ

Ταξίδι του Grape, στα οινοποιεία και τη γαστρονομία της Ηπείρου με την μοναδική ομορφιά και τα παραδοσιακά γεφύρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ο δρόμος μας μάς έχει φέρει πολλές φορές στη Μεσσηνία. Τοπία πανέμορφα, αρχαιολογικοί χώροι –η Αρχαία Μεσσήνη είναι από τους πιο ενδιαφέροντες αρχαιολογικούς τόπους στην Ελλάδα–, μοναδικές παραλίες, πλούσια γαστρονομία, ο τόπος γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τουριστική άνθηση.

CITTA DEI NICLIANI

Ξεκινώντας για τη Λακωνική Μάνη με προορισμό το χωριό Κοίτα λίγο έξω από την Αρεόπολη, μια Παρασκευή απόγευμα τον περασμένο Ιούνιο, κανείς μας δεν ήξερε τι να περιμένει.

ΕΥΒΟΙΑ

To Grape ταξιδεύει στην Εύβοια και μας συστήνει τα οινοποιεία της περιοχής.

ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου έχουν τη δική τους μοναδική φυσική ομορφιά. Πράσινα επί το πλείστον, με κρυστάλλινα νερά και μια προσωπικότητα που γεφυρώνει την ανατολίτικη ενέργεια με την πελαγίσια αύρα και συνδυάζει την πολιτιστική κληρονομιά και τη ζεστή φιλοξενία.

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Tο Ιόνιο, με τα τιρκουάζ νερά και το καταπράσινο τοπίο του, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα.

ΚΡΗΤΗ

Η γαστρονομία της Κρήτης συμβαδίζει με τα εξαρετικά κρασιά της.

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Το Grape ταξιδεύει στην Ορεινή Κορινθία και σας συστήνει τα κρασιά της περιοχής.

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Με αφορμή την έκθεση κρασιού Patras Wine Fair, ταξιδεύουμε στην Αχαΐα και γνωρίζουμε τους τόπους, τα κρασιά και τους ανθρώπους πίσω από τις ιστορίες.

ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΛΗΜΝΟΣ

Ταξιδέψαμε στη Λήμνο τον Ιούνιο και στη Λέσβο τον Αύγουστο, δοκιμάσαμε πολλά υπέροχα ούζα και κρασιά και ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους, τις ιδιαίτερες συνθήκες των νησιών, την ιστορία τους, το μέλλον, τις προοπτικές τους.

SEMELI ESTATE

“Σύμφωνα με τον μύθο, η Σεμέλη ήταν μητέρα του Διονύσου –προστάτη της αμπέλου τα αρχαία…

ΘΡΑΚΗ

«Κι ύστερα δώδεκα διαλέγοντας, τους πιο αντρειανούς συντρόφους κινούσα, ασκί κρατώντας γίδινο, κρασί γεμάτο μαύρο, γλυκόπιοτο, μου το ’χε ο Μάρωνας, του Ευάνθη ο γιος, χαρίσει, του Φοίβου ο λειτουργός στην Ίσμαρο που ζούσε […] λαγήνες δώδεκα μου γέμισε κρασί γλυκό κι άκρατο, που να το πίνουν μόνο αθάνατοι […]».

— Ομήρου «Οδύσσεια»

Author