SANTA BARBARA, CA

H οινοπαραγωγός ζώνη της Santa Barbara βρίσκεται πιο κοντά στον Ισημερινό από ό,τι βρίσκεται η Κρήτη και η Κύπρος. Τη θεωρούμε το αντίπαλο δέος της Sonoma για την παραγωγή κορυφαίων Pinot, όταν η Santa Barbara βρίσκεται κατά 580 χιλιόμετρα νοτιότερα, έχοντας δηλαδή παρόμοια απόσταση με εκείνη μεταξύ Champagne και Ροδανού.

ΣΑΜΟΣ

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα περίφημα γλυκά της Σάμου με την παγκόσμια φήμη.

ΤΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ ΤΗΣ VALPOLICELLA

Δεν υπάρχει άλλη περιοχή στον κόσμο που να έχει τελειοποιήσει σε αυτόν τον βαθμό τη μέθοδο της παραγωγής κρασιών από αποξηραμένα σταφύλια.

ΛΑΚΩΝΙΑ

Iστορικά η μεγαλύτερη και σημαντικότερη οινοπαραγωγική περιοχή της Πελοποννήσου, η Λακωνία επιστρέφει δυναμικά στον ελληνικό οινικό χάρτη.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

H Σαντορίνη είναι το απόλυτο terroir. ‘Εχει όλα τα δεδομένα που διαμορφώνουν ένα αξιομνημόνευτο και σπουδαίο κρασί.

CHAMPAGNE | REIMS & ÉPERNAY

Δαιδαλώδη, υγρά, σκοτεινά και κρύα κελάρια που εκτείνονται κατά χιλιόμετρα βαθιά μέσα στη γη αποκαλύπτουν τα μυστικά της σαμπάνιας.

BURGUNDY

Αν μισοκοιτάξει κανείς τη Βουργουνδία, μπερδεύεται.
Αν τη γευτεί, μαγεύεται.
Αν την επισκεφτεί, την ερωτεύεται.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΕΜΕΑ | ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΟΥΡΑ

Ο γνωστός οινοποιός γράφει για την πιο διάσημη οινοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας.

BAROLO

Oδοιπορικό στο Piemonte της βόρειας Ιταλίας, με τα υπέροχα κρασιά και τους φιλόξενους ανθρώπους.

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑ | ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

«Η σχέση μου με την Νάουσσα είναι μια εμπειρία ζωής».

NΑΟΥΣΑ

Η Νάουσα έχει τα δικά της μυστικά και το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι χρόνος και διάθεση να τα ξεκλειδώσει.

ΑΧΑΪΑ

Το νέο συναντά το παλιό στις ακτές του Κορινθιακού κόλπου, πάνω στις απότομες πλαγιές της Αιγιάλειας.