Σπονδή και οίνος είναι ο ιερός δεσμός που μας ενώνει με το Θείο. Όροι άρρηκτα συνδεδεμένοι από την αρχαιότητα.
Μία νέα ιστορία ξεκινάει, τα «Κελάρια της Σπονδής», μία συνεργασία που βασίζεται στο κοινό όραμα της τόλμης, στις αισθήσεις και στη διαχρονικότητα. Ξεπεράστε τα όρια του χρόνου και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία μυστικών συναντήσεων στο Κελάρι της Σπονδής.
Σπάνιες μέσα από το χρόνο ετικέτες συνδυάζονται με τέχνη και αρμονία από τον executive chef Arnaud Bignon.
Ανακαλύψτε τα καλά κρυμμένα «μυστικά» των εμβληματικών οινοποιείων της Ελλάδος και αφεθείτε σε συνθέσεις που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
Το πρώτο από τα «Κελάρια» που θα ανοίξει είναι στις 19 Ιανουαρίου από το Κτήμα Γεροβασιλείου.
Πληροφορίες: 21 075 64 021
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!