< Πίσω στο ημερολόγιο

ΒορΟινά Θεσσαλονίκης

Οκτ 07 2024
Expired!
1:00 pm - 9:00 pm

Location

Makedonia Palace
Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Θεσσαονίκη

Οι Οινοποιοί έχουν τον λόγο! Στα ΒορΟινά, την εκδήλωση του κρασιού της πόλης, οι Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος θα είναι εκεί!
Οινοποιοί, οινολόγοι, πωλητές και marketeers μερικών από των πλέον σημαντικών οινοποιείων, όχι μόνο της Βόρειας Ελλάδας, αλλά της χώρας, θα είναι εκεί.

*** ΒορΟινά Θεσσαλονίκης – Δευτέρα 7 Οκτωβρίου – 13:00-21:00 –
Makedonia Palace Hotel Thessaloniki – Αίθουσες “Alexandros”, “Aristotelis” και “Amfitrion” ***

💥🆘 Τι πρέπει να κάνετε
1️⃣ Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, τα οινοποιεία που συμμετέχουν και το παράλληλο πρόγραμμα, που ειδικά φέτος είναι άκρως ελκυστικό, καλύπτοντας ένα αρκετά μεγάλο εύρος ενδιαφεροντος των επισκεπτών στα ΒορΟινά.
2️⃣ Αναμορφώστε το δικό σας πρόγραμμα, μεταξύ των γευστικών δοκιμών στα τραπέζια των Οινοποιών και των παράλληλων προτάσεων:
✔️13:00-15:00 Ημερίδα «Κλιματική κρίση – Σύγχρονες προσεγγίσεις στην καλλιέργεια της αμπέλου και στην οινοποίηση» σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το ΔΠΘ.
✔️16:00-17:00 Debate Οινοποιών «Καλό κρασί VS marketing» με συντονιστή τον  δημοσιογράφο Γιώργο Τούλα.
✔️19:00-21:00 Masterclass «Διεθνείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. VS Rest of the World» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων.
✔️13:00-21:00 Θεματικά τραπέζια οινογευσίας:
– Σπάνιες ποικιλίες που καλλιεργούνται στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα.
– Χρυσά βραβευμένα κρασιά από τον διαγωνισμό «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy» 2024.
3️⃣ Σημειώστε στο ημερολόγιό σας την ημέρα και το πρόγραμμα των ΒορΟινών για να μη χάσετε τίποτα από όσα συμπεριλαμβάνονται.
4️⃣ Αγοράστε το εισιτήριό σας από τη viva/more για να κερδίσετε χρόνο κατά την είσοδό σας, από εδώ:
https://www.more.com/happenings/voroina-thessalonikis-2024/
5️⃣ Μη ξεχνάτε πως οι προτάσεις του παράλληλου προγράμματος είναι δωρεάν με το εισιτήριο στα ΒορΟινά (εξαίρεση το Masterclass).
6️⃣ To Masterclass “Διεθνείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα VS Rest of the World” θα συντονίσουν οι τρεις φιναλίστ sommeliers του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οινοχόων 2024 – Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίου από εδώ:
https://winemakersofnorthgreece.gr/…/masterclass…/
7️⃣ Ετοιμαστείτε για την εκδήλωση! Τα ΒορΟινά είναι η κορυφαία εκδήλωση κρασιού, γιατί συμμετέχουν σε αυτά κορυφαίες οινοποιίες. Αξίζει να τα απολαύσετε στο έπακρο, με μέτρο και σύνεση. Φροντίστε να έχετε φάει κάτι πριν την εκδήλωση και να πίνετε νερό κατά τη διάρκειά της. Κάντε διαλείματα στις οινογευσίες συμμετέχοντας στην Ημερίδα και στο Debate Οινοποιών.
8️⃣ Κρατήστε σημειώσεις από τα κρασιά που δοκιμάζετε και ξεχωρίζετε. Θα τις χρειαστείτε αργότερα, όταν θα θελήσετε να επισκεφθείτε τα οινοποιεία τους, να τα αναζητήσετε στην αγορά, ή απλώς, να τα συνδυάσετε με άλλες γεύσεις 🍴
9️⃣ Μη ξεχνάτε πως είστε ο πρωταγωνιστής / η πρωταγωνίστρια των ΒορΟινών, η εκδήλωση γίνεται για εσάς. Τιμήστε το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί όπως εκείνο τιμά εσάς.
🔟 Αφήνοντας τα ΒορΟινά με το πέρας της εκδήλωσης, μη παραλείψετε να πάρετε μαζί σας ως ενθύμιο, το συλλεκτικό ποτήρι γευστικών δοκιμών που θα παραλάβετε κατά την είσοδό σας από τη γραμματεία. Είναι δικό σας!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΒορΟινά, το παράλληλο πρόγραμμα, τα οινοποιεία που συμμετέχουν και ό,τι αφορά την ένωση “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος” σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
🌐 www.winemakersofnorthgreece.gr
#voroina, #voroinalovers, #winetastingevent, #wine, #winemakersofnorthgreece, #thessaloniki, #greekwine, #wineexperience,