«Το πατέ Γαλλικό το κρασί μου Ελληνικό!»
Το Maison d’ Olive προσκαλεί το κοινό σε ένα γευστικό ταξίδι στη Γαλλία των πατέ, με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!
Στη Γαλλία, το γαλλικό πατέ (pâté) είναι ένας εκλεκτός μεζές που συχνά συνοδεύεται από ένα καλό κρασί. Ανάλογα με το είδος του pâté, υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που αναδεικνύουν τις γεύσεις του.
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου δίνεται η δυνατότητα στους οινόφιλους να ανακαλύψουν τα pate & τις terrine αποκλειστικής εισαγωγής Maison d’ Olive της εταιρείας Arnaud μιας οικογενειακής επιχείρησης ήδη από το 1950 στο Aixe sur Vienne, στη δυτική Γαλλία.
Η γευσιγνωσία των πατέ με τέλειο σύμμαχο τους Πελοποννησιακούς αμπελώνες Κορωνιώτη.
Το κοινό θα απολαύσει τα πατέ και τις τεριν ως ορεκτικό και κατά τη διάρκεια ενός απεριτίφ, συνοδεία των κρασιών του οινοποιείου Κορωνιώτη θα υπάρχει παρουσία του ίδιου του παραγωγού ο οποίος με το πάθος που τον διακρίνει θα προσφέρει μια αξέχαστη γευστική στιγμή!
Προσέλευση από τις 13:00 έως τις 19:00 ενώ από τις 13:00 έως τις 17:00 θα υπάρχει δυνατότητα γνωριμίας και συνομιλίας με τον παραγωγό.
Πότε: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Πού: στο Maison d’ Olive, Ξανθίππου 7-9 στο Κολωνάκι (τηλ 2117353912)
Είσοδος Ελεύθερη
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!