< Πίσω στο ημερολόγιο

ΑΦΡΟΣ & ΝΕΚΤΑΡ 2023

Δεκ 10 2023
Expired!
12:00 pm - 8:00 pm

Location

Ωδείο Αθηνών

Αφρώδη και γλυκά κρασιά παρουσιάζονται στην  έκθεση «Αφρός και Νέκταρ» που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών.

Μία εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά σε δύο κατηγορίες ελληνικών και ξένων οίνων, τους αφρώδεις και τους γλυκούς. Με άλλα λόγια, τις κατηγορίες των προδόρπιων και των επιδόρπιων κρασιών, αντίστοιχα, δηλαδή αυτών που συνηθίζεται να καταναλώνονται πριν και μετά από ένα καλό φαγητό.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για 3η χρονιά, φέτος στις 10 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-20:00, στην ολοκαίνουργια και υψηλής μινιμαλιστικής αισθητικής αίθουσα «Φουαγιέ Τεχνών» του Ωδείου Αθηνών.

Η είσοδος στην «Αφρός & Νέκταρ» κοστίζει 12€/εισιτήριο (φοιτητικό €10) με προπώληση που θα είναι σύντομα διαθέσιμη μέσω του www.tickets.vinetum.gr, ενώ το κόστος στο ταμείο της εκδήλωσης θα είναι 15€ (φοιτητικό €12). Η είσοδος συμπεριλαμβάνει τον κατατοπιστικό κατάλογό των κρασιών της με πληροφορίες για αυτά, καθώς και ποτήρι με το λογότυπο της εκδήλωσης, με σχήμα κατάλληλο για γευστική δοκιμή των κρασιών της.

Ο επισκέπτης λαμβάνει το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας κατά την είσοδό του στην «Αφρός & Νέκταρ» και μπορεί να το κρατήσει ως αναμνηστικό φεύγοντας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους εκθέτες και τα κρασιά τους αλλά και για τις τρεις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!