< Πίσω στο ημερολόγιο

AVRA – THE GREAT SUNDAY CLUB

Μάι 26 2024
Expired!
6:30 pm - 11:30 pm

Location

Avra @ Four Season Astir Palace Hotel Athens
Βουλιαγμένη

Το Avra υποδέχεται δύο από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο.

Το Great Sunday Club στο Avra του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens καλωσορίζει το Alquímico bar (Νο 9 στα The World’s 50 Best Bars) από την Cartagena και το The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar (Νο 98) από την Αθήνα, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 18:30 έως τις 23:00.

Τα μυστικά των βιώσιμων ποτών και συνολικά της εφαρμογής του sustainability στο bar industry θα αποκτήσουν γεύσεις, χρώματα και αρώματα με το Alquímico να επιλέγει ως βάση το O/Purist και το Mataroa Gin, το The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar τα Boatyard Gin & Vodka και το Avra O/Purist.

Jean Trinh, Miguel Mora και Paola Oviedo (Alquímico), Αλέξανδρος Τσελεπής, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και Συμεών Παπανικολάου (The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar) θα στοιχηθούν πλάι στη χαρισματική bar manager του Αvra Manon Kapfer και έχουν βαλθεί να μας αποδείξουν πως είναι εφικτό η βιομηχανία των μπαρ να αλλάξει με διασκεδαστικό, δημιουργικό και φιλικό προς τον πλανήτη τρόπο.

Καλεσμένοι και οικοδεσπότες θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του Avra με την εκδήλωση να σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης χρονιάς του ετήσιου Seasonal-Original-Sustainable Cocktail Menu του Avra, που παρουσιάζει τέσσερα τοπικά συστατικά που συναρτώνται της εποχικότητας. Για το 2024 η ομάδα του Avra εξερευνά το μέλι, το λεμόνι, το μήλο και την ελιά.