< Πίσω στο ημερολόγιο

Central Wine Fair 2023

Δεκ 11 2023
12:00 pm - 9:00 pm

Location

Intercontinental Hotel
Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα 117 45

Central Wine Fair 2023: Έπιστρέφει με ρεκόρ συμμετοχών και 46 οινοπαραγωγούς από την Αττική, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα!

Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των παραγωγών της Αττικής, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, η αγαπημένη σε οινόφιλους και επαγγελματίες, Central Wine Fair, έρχεται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Με στόχο της να συστήσει στους επισκέπτες της τρία εντυπωσιακά terroir που συνιστούν την «καρδιά» της ηπειρωτικής Ελλάδας, οι συμμετοχές σε παραγωγούς έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σαράντα έξι οινοποιοί δίνουν ραντεβού στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους, τα αμπελοτόπια τους, και να αναδείξουν τους τοπικούς θησαυρούς των τριών αμπελουργικών ζωνών. Ανάμεσα τους τα εμβληματικά οινοποιεία των τριών σπουδαίων αμπελουργικών ζωνών αλλά και πολλοί νέοι ανερχόμενοι οινοποιοί που έρχονται να τονίσουν με τη σειρά τους την συνεχή εξέλιξη που σημειώνεται.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ένα μοναδικό masterclass, με εισηγητή τον πρώτο Έλληνα Master Sommelier και έναν από τους μόλις 273 στον κόσμο, Λευτέρη Χανιαλίδη MS.  Στο masterclass αυτό θα αναδείξει όλες τις πτυχές αλλά και την ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει τους αμπελώνες της Αττικής, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Ημερομηνία: 11 Δεκεμβρίου 2023, 12:00 – 21:00

Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental

Εισιτήρια και εγγραφές: Τα εισιτήρια για την Central Wine Fair 2023 είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του more.gr (by viva). Το εισιτήριο στοιχίζει 12€ και το Φοιτητικό 8€. Προαγορά 8€. https://www.more.com/happenings/central-wine-fair-202/ Η έκπτωση Early bird ισχύει έως τις 8 Δεκεμβρίου, προσφέροντας την ευκαιρία να εξασφαλίσετε σε προνομιακή τιμή τη θέση σας σε αυτή την οινική εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστηρίξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Μεγάλοι Χορηγοί: CORK HELLAS – ΚΟΚΚΑΛΙΔΟΥ, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ
Χορηγοί: ALPA GLASS, LABEL PRESS
Υποστηρικτές: T&C GROUP, ΤΡΥΞ, INNOVINO

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Grape

Ελάτε μαζί μας στην Central Wine Fair 2023 και ζήστε τον πλούτο των Ελληνικών κρασιών.