Cheese Seminar @Oenos & co

Ημερομηνία:
Φεβ 24 2025
Ώρα:
7:00 pm - 9:30 pm
Τοποθεσία:

Location

Oenos&co
Σόλωνος 116, Καλλιθέα

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 19:00, η Oenos & co διοργανώνει μία γευσιγνωσία τυριού. Στη συνάντηση Cheese Special θα συζητηθεί ο υπέροχος κόσμος των τυριών, οι διάφορες κατηγορίες, οι προελεύσεις και οι τρόποι παρασκευής τους. Θα δοκιμαστούν 12 ξεχωριστά τυριά από την Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα και θα σταθούν «απέναντι» από διαφορετικούς τύπους κρασιού, μπίρας και αποστάγματος, ανακαλύπτοντας στην πράξη τους ιδανικούς συνδυασμούς.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την βέλτιστη εμπειρία των συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κατηγορίες τυριών (2 διαφορετικά τυριά ανά κατηγορία):

Κίτρινα Pressed: Cheddar Cave Aged | Parmigiano di Montagna 36m
Κίτρινα Non pressed: Λαδοτύρι Λέρου | Tomme de Savoie
Κατσικίσια – Πρόβεια: Αγνωνάρι Παλαιωμένο | Caciottona al pepe
Washed Rind: Epoisses | Reblochon
Μπλε: Gorgonzola | Blue Stilton
Croûte Fleurie: Saint Marcellin | Brie με μαύρη τρούφα

Κατηγορίες συνδυαστικών ποτών:

Αφρώδες κρασί με την μέθοδο της Σαμπάνιας
Λευκό ξηρό κρασί
Ερυθρό ξηρό κρασί
Επιδόρπιο ενισχυμένο κρασί
India Pale Ale μπίρα
Barrel Aged μπίρα
Ουίσκι

Για κρατήσεις εδώ: https://www.oenosco.com/el/blog/sinantisi-geusignosias-cheese-special-fevrouarios-25

Πότε: Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 19:00 (διάρκεια 2,5 ώρες)
Πού: “Oenos & co”, Σόλωνος 116, 17673, Καλλιθέα
Πώς: 70€/ το άτομο

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!