Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 19:00, η Oenos & co διοργανώνει μία γευσιγνωσία τυριού. Στη συνάντηση Cheese Special θα συζητηθεί ο υπέροχος κόσμος των τυριών, οι διάφορες κατηγορίες, οι προελεύσεις και οι τρόποι παρασκευής τους. Θα δοκιμαστούν 12 ξεχωριστά τυριά από την Κεντρική Ευρώπη και την Ελλάδα και θα σταθούν «απέναντι» από διαφορετικούς τύπους κρασιού, μπίρας και αποστάγματος, ανακαλύπτοντας στην πράξη τους ιδανικούς συνδυασμούς.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την βέλτιστη εμπειρία των συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κατηγορίες τυριών (2 διαφορετικά τυριά ανά κατηγορία):
Κίτρινα Pressed: Cheddar Cave Aged | Parmigiano di Montagna 36m
Κίτρινα Non pressed: Λαδοτύρι Λέρου | Tomme de Savoie
Κατσικίσια – Πρόβεια: Αγνωνάρι Παλαιωμένο | Caciottona al pepe
Washed Rind: Epoisses | Reblochon
Μπλε: Gorgonzola | Blue Stilton
Croûte Fleurie: Saint Marcellin | Brie με μαύρη τρούφα
Κατηγορίες συνδυαστικών ποτών:
Αφρώδες κρασί με την μέθοδο της Σαμπάνιας
Λευκό ξηρό κρασί
Ερυθρό ξηρό κρασί
Επιδόρπιο ενισχυμένο κρασί
India Pale Ale μπίρα
Barrel Aged μπίρα
Ουίσκι
Για κρατήσεις εδώ: https://www.oenosco.com/el/blog/sinantisi-geusignosias-cheese-special-fevrouarios-25
Πότε: Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 19:00 (διάρκεια 2,5 ώρες)
Πού: “Oenos & co”, Σόλωνος 116, 17673, Καλλιθέα
Πώς: 70€/ το άτομο
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!