< Πίσω στο ημερολόγιο

DRINK PINK 2023

Ιούν 11 2023
Expired!
1:00 pm - 8:00 pm

Location

Φάρος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 176 74
Με κάθε απόχρωση του ροζ θα λάμψει την Κυριακή 11 Ιουνίου η αίθουσα Φάρος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς για πρώτη φορά θα γίνει εκεί η γνωστή εκδήλωση γευστικής δοκιμής ροζέ οίνων Drink Pink, Rose Wine Extravaganza!
Όπως κάθε χρόνο, ροζέ κρασιά απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό -αυτή τη φορά περισσότερα από 150 συνολικά-, συγκεντρώνονται στην αποκλειστικά δική τους εκδήλωση, το γνωστό σε όλους «Drink Pink».
Δοκιμάζοντας ελεύθερα και κατά βούληση (walk around & self-pour) με τον τρόπο που πρώτο το DRINK PINK καθιέρωσε, θα αναδειχθούν όλα τα στυλ και τα ατού των ροζέ κρασιών, που είναι πλέον μία από τις κορυφαίες οινικές τάσεις παγκοσμίως.
Η πανοραμική θέα από την αίθουσα Φάρος σε Αθήνα και Αργοσαρωνικό, θα πολλαπλασιάσει την ευχαρίστησή σας, με τη βοήθεια των ερυθρωπών οίνων, ίσως και να σας βάλει σε ρυθμούς πρόωρων θερινών διακοπών!
Ελάτε στο Drink Pink 2023, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας και βιώστε την απόλυτη εμπειρία του ροζέ κρασιού. Δοκιμάστε ελεύθερα, συγκρίνετε και επιλέξτε τις ετικέτες εκείνες που θα γίνουν οι πιστοί σας σύντροφοι φέτος το καλοκαίρι.
Σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε, μαζί με αρκετά ροζέ κρασιά εισαγωγής, ανάμεσά τους και αστέρες που κρατούν άσβεστη τη λάμψη των ροζέ παγκοσμίως, στη φετινή εκδήλωση γευσιγνωσίας «Drink Pink, Rosé Wine Extravaganza», που θα γίνει την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, 13:00-20:00, με πολλή… Pink Power!
Φορέστε κάτι ροζ κι αν είστε στους πρώτους 200 που θα έρθουν θα πάρετε και δώρο, μία τσάντα Drink Pink ή μία ροζ βεντάλια.
DRINK PINK, Rosé Wine Extravaganza
Εισιτήριο 12€ (φοιτητικό 10€, με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας – πάσο).
Περιλαμβάνεται αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας (είσοδος δωρεάν για επαγγελματίες HORECA με επίδειξη προσωπικής επαγγελματικής κάρτας).