< Πίσω στο ημερολόγιο

Food & Wine Experience Sessions: Σχεδία Home

Μάι 18 2023
Expired!
8:30 pm - 11:00 pm

Location

Σχεδία Home
Νικίου & Κολοκοτρώνη, Αθήνα

Ο ελληνικός αμπελώνας συναντά την ελληνική γαστρονομία στο σπίτι της Σχεδίας, του πρώτου περιοδικού δρόμου της χώρας στο πλαίσιο του Athens City Festival, την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Προϊόντα της ελληνικής γης και συνταγές με την υπογραφή του Σχεδία Home, συνοδεύονται από προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του κτήματος Κυρ-Γιάννη και τον πολύτιμο συντονισμό του Wine Style και του Στέφανου Κόγια dipWSET.

Μενού

Μαριναρισμένη τσιπούρα (σεβίτσε) με χυμούς εσπεριδοειδών και μους από αβοκάντο Κρήτης με δυόσμο και πιπεριά Φλωρίνης & Ταρτάκι με μους τυριού αυγοτάραχο και λαδολέμονο κάπαρης
Κυρ-Γιάννη Ντρούμο Single Vineyard 2022 (Sauvignon Blanc)

Μπατζίνα με άγρια χόρτα και μυρωδικά και σάλτσα από γιαούρτι vegan με άνηθο και λεμόνι & Λαδένια Κιμώλου σε ελληνική πίτα με φρέσκια ρίγανη και πέστο φέτας
Kυρ-Γιάννη Πάλπο Single Vineyard 2021 Magnum (Chardonnay)

Κολοκυθάκια ψητά με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένο φιστίκι Αιγίνης & Τερίνα τυριών σεμιφρέντο με ξηρούς καρπούς και μαρμελάδα νεράντζι
Κυρ-Γιάννη Αγκαθωτό Single Vineyard Rosé 2021 (Ξινόμαυρο)

Τερίνα κοτόπουλου γεμιστή με λιαστή ντομάτα και φέτα με λαδολέμονο γιαούρτι & Χοιρινά φιλετάκια με μήλο, γαλομυζήθρα και λάδι καπνιστής πάπρικας &
Μπρουσκέτα με παστουρμά καραμελωμένο μήλο και καμένη, παλαιωμένη γραβιέρα
Κυρ-Γιάννη Διάπορος Single Vineyard 2018 (Ξινόμαυρο, Syrah)

Vegan brownies με φράουλες σάλτσα αλμυρής καραμέλα
Κυρ-Γιάννη Φυσικώς Γλυκύς Ερυθρός 16 years Solera (Ξινόμαυρο)

Πότε: Πέμπτη 18 Μαΐου Ώρα: 20:30

Πού: Σχεδία Home, Νικίου & Κολοκοτρώνη, Αθήνα

Πώς: 50 EUR ευρώ κατ’ άτομο, Κρατήσεις στο +30 213 023 1220 ή μέσω e-mail στο info@shedia.gr