Στο πλαίσιο του Festival «Οινοξένεια», τη Δευτέρα 30 Ιουνίου και ώρες 13:00-15:30 & 19:30-21:30, η «Αχαιών Οινοποιητική» διοργανώνει ένα ιδιαίτερο “Food and Wine Pairing”στο Καφενείον-Οψοποιείον «Ρόζα». Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσεις τοπικές συνταγές της chef Κωνσταντίνας Βούλγαρη Κοντεσοπούλου, συνδυασμένες με τοπικούς οίνους του Οινοποιείου Αχαιών, από γηγενείς ποικιλίες της Αιγιάλειας.
FOOD & WINE PAIRING MENU
Γαριδάκι τραγανό σε λευκό ταραμά με πελτέ ντομάτας
Sideritis in amphorae
Οσπριάδα μοναστηριακή με φρέσκα μυρωδικά και αμύγδαλα πικάντικα
Roditis Fox skin contact
Κιούλμπασι Μοσχάρι Χοιρινό με με κεφαλοτύρι και θυμάρι στο ξυλόφουρνο
Laura Nera
Μπαβαρουάζ αρωματισμένη με λεμόνι και τριαντάφυλλο κονφί
Fairytale
Απαιτείται κράτηση το αργότερο έως 27/6. Για κρατήσεις & πληροφορίες στο 6937162083
Πότε: 30/6, 13:00-15:30 & 19:30-21:30
Πού: Καφενείον-Οψοποιείον «Ρόζα», Ζ. Πηγής 87, Αίγιο
Πώς: 30 ευρώ / το άτομο
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!