Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT
Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και εκλεκτής οινογνωσίας θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025, στο Jenny’s Rooftop Restaurant Bar του Sofitel Athens Airport, του Ομίλου Μήτση.
Ο καταξιωμένος Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, σε συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα των chef του Sofitel Athens Airport — Executive Chef Φάνη Στάθη, Chef Θεόδωρο Υψηλό και τον Pastry Executive Chef Δημήτριο Δήμτσο — δημιούργησαν ένα μοναδικό wine pairing menu, εμπνευσμένο από τη μεσογειακή παράδοση και εμπλουτισμένο με δημιουργικές πινελιές που συνδυάζονται αρμονικά με τις ντελικάτες αρωματικές νότες των σαμιώτικων Μοσχάτων κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου.
Κάθε σταγόνα Μοσχάτου κλείνει μέσα της την «ψυχή» του ακριτικού νησιού — τις ψηλές κορφές, το θαλασσινό αγέρι του Αιγαίου, το φως του ήλιου, τα μοναδικά αρώματα, τον κόπο και το μεράκι των αμπελουργών.Όλα αυτά, ο εμπνευσμένος Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, μαζί με τη δημιουργική ομάδα του Sofitel, θα τα αποδώσουν μέσα από γεύσεις, αρώματα και εμπνεύσεις σε μια οινογευστική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στο κοινό.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3544000
Πότε: 17/11, 20.00
Πού: Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, Hotel Sofitel




