Μία οινική βραδιά αφιερωμένη στις ποικιλίες του Πελοποννησιακού Αμπελώνα, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.
Στο εστιατόριο Botargo του ξενοδοχείου MonAsty- Autograph Collection, θα φιλοξενηθεί το ιστορικό Οινοποιείο Ζαχαριά από τη Νεμέα. Στο food & wine dinner, oι καλεσμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ετικέτες της premium σειράς Lexis σε διαφορετικές χρονιές. Η ιστορία της Κυδωνίτσας, του Μοσχοφίλερου, του Αγιωργίτικου, της Μαυροδάφνης και της μοναδικής Σκλάβας θα ξεδιπλωθούν, μέσα από την αφήγηση της marketing manager του οινοποιείου, Λένας Τσατσώνη.
Το μενού σχεδίασε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, ο Executive Chef του Botargo, Κωνσταντίνος Μποβιάτσης. Θα είναι μία μείξη ελληνικών αστικών και μοναστηριακών συνταγών με σύγχρονες πινελιές σε πιάτα φτιαγμένα με επιλεγμένα φρέσκα τοπικά προϊόντα.
Δείτε το μενού
Πώς: Τιμή κατ’άτομο: 43€, Πληροφορίες – Κρατήσεις: 231 440 0040
Πότε: Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023, ώρα 21:οο
Πού: Botargo Restaurant, MonAsty Thessaloniki, Autograph Collection Βασ. Ηρακλείου 45, Θεσσαλονίκη 546 23
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!