Την Κυριακή 8/12 στις 13:00, το Οινοποιείο Λυραράκης στην Κρήτη, στρώνει «Κυριακάτικο Τραπέζι».
Με θέα το χειμερινό τοπίο του αμπελώνα «Ψαράδες», οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα μενού γευσιγνωσίας 5 πιάτων, από εποχικές πρώτες ύλες, συνδυασμένο από τους sommelier με επιλεγμένες ετικέτες του Οινοποιείου Λυραράκη.
Το γεύμα θα επιμεληθούν οι chef Τίτος Αποστολάκης & Στέλιος Τσιρογιάννης, ενώ ο Φώτης Τέλιος θα συνοδεύσει μουσικά, συνδυάζοντας την παραδοσιακή σόλο εκτέλεση του κλαρίνου με έθνικ στοιχεία και όμορφες μελωδίες στο πιάνο.
📌 Κρατήσεις: 693 737 6547 (απαραίτητες λόγω περιορισμένων θέσεων)
📅 8 Δεκεμβρίου 2024, στις 13:00
📍 Lyrarakis Winery & Tasting Room, Ηράκλειο Κρήτης
Τιμή Μενού: €40/ το άτομο
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!