Μάθημα μαγειρικής της Wine Plus με τον executive chef του Met Hotel Δημήτρη Τσανανά. Ένα λαχταριστό γιορτινό μενού με πιάτα από την ελληνική γαστρονομική παράδοση και εξαιρετικά κρασιά που θα τα συνοδεύουν.
Που: Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη 546 27
Πότε: Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 19:00
Πως: Δηλώσεις συμμετοχής στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr
Κόστος συμμετοχής: 35 Ευρώ το άτομο
Πληροφορίες: στη σελίδα της Wine Plus
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!