< Πίσω στο ημερολόγιο

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ @ 17 ΧΩΡΙΑ

Σεπ 02 - 03 2023
Expired!
12:00 pm - 11:00 pm

Location

17 ΧΩΡΙΑ
Δερβενακίων 12, Νεμέα

17 χωριά: το οινικό εστιατόριο της Νεμέας γιορτάζει τις Μεγάλες μέρες της Νεμέας 2023.

Αγιωργίτικο, τρυγητός, αμπέλια, αμπελουργοί, οινοποιεία, παραδόσεις, ήθη και έθιμα, όλα συνταιριάζονται και δημιουργούν τις Μεγάλες μέρες της Νεμέας, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου. Ένα ξεχωριστό μουσικό live θα κλείσει την τριήμερη γιορτή, το βράδυ της Κυριακής  3 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Με 17 επιλογές πιάτων, πάνω από 100 ετικέτες κρασιών από τον Πελοποννησιακό αμπελώνα και 14 επιλογές κρασιού σε ποτήρι, αναμεσά τους και σπάνιες εσοδείες από το κελάρι θα σας χαρίσουν μια μοναδική οινογαστρομική εμπειρία. Στα 17 Χωριά, στο κέντρο της Νεμέας,

Από τη μια ο κόσμος του κρασιού είναι εκεί κάθε χρόνο μυρίζει, γεύεται και ζυμώνεται θα έλεγε κανείς, και από την άλλη οι οινοποιοί, τα οινοποιεία και οι άνθρωποι τους, τιμούν και αποτυπώνουν από τη δική τους σκοπιά ο καθένας τον εορτασμό των μεγάλων ημερών.

Οι Νεμεάτισες μαγείρισσες μπαίνουν στις κουζίνες το Σαββατοκύριακο των Μεγάλων ημερών και με την καθοδήγηση της καταξιωμένης σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη σας υπόσχονται ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες.

Αγιωργίτικο και γαστρονομία πάνε μαζί. Τα 17 Χωριά, το οινικό εστιατόριο της Νεμέας με όλη την μπριγκάντα του εμπνέεται και δίνει το στίγμα του.

Ας ευχηθούμε όλοι μαζί, καλό τρυγητό και καλές εσοδείες!

Τηλέφωνο κρατήσεων:2746 023778