Ημερομηνία:
- Δεκ 19 2024
- Expired!
Ώρα:
- 7:00 pm - 11:30 pm
Τοποθεσία:
Location
Messinia Terroirs & The Wine Connoisseurs σε ένα ξεχωριστό δείπνο στο Tomo’s Open Kitchen Bar,
στην Πάτρα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024.
Μέσα σε άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, το Tomo’s Open Kitchen Bar, δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων Μεσογειακής Κουζίνας, με επιλεγμένους οίνους από παραγωγούς της Μεσσηνίας.
Τέσσερις ξεχωριστοί οίνοι και ένα απόσταγμα, από πέντε Μεσσήνιους παραγωγούς, μέλη του Messinia Terroirs, συνδυάζονται από τον Chef του Tomo’s Open Kitchen Bar και δημιουργούν ένα μοναδικό δείπνο λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα στην γιορτινή Πάτρα. Tην επιλογή των οίνων και την παρουσίασή τους έχει αναλάβει το The Wine Connoisseurs και η κυρία Ανδριάνα Φοή, WSET Diploma Candidate.
Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα κρασιά της Μεσσηνίας, να ζήσουν μια μεγάλη εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων, να ανακαλύψουν θησαυρούς της μεσσηνιακής γης, και να γνωρίσουν το όραμα της πολύπλευρης αναγέννησης ενός ιστορικού τόπου με μακρά οινική παράδοση, μέσα από τους πανάρχαιους θρύλους της «αμπελόεσσας» Μεσσηνίας.
Το Messinia Terroirs, πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, αποτελεί ένα στρατηγικό πρόγραμμα, που έχει ως στόχο να προβάλλει την οινική παράδοση της Μεσσηνίας, να αναδείξει το σύγχρονο δυναμικό της, και να εμφυσήσει νέα πνοή σε ένα τόπο με βαθιές ρίζες στην αμπελουργία, την ιστορική κληρονομιά και τον πολιτισμό.