Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου το εστιατόριο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη και τα ονομαστά κρασιά του.
Το εστιατόριο ετοιμάζει μια ξεχωριστή βραδιά με ένα ειδκό για την περίσταση menu 6 σταδίων με τη συνοδεία αντίστοιχων κρασιών από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, στην τιμή των 70€.
«Τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι», λέει ο Στέλλιος Μπουτάρης. Μια σκληρή, πολύχρονη και επίπονη προσπάθεια έχει φέρει το Κτήμα Κυρ-Γιάννη μεταξύ των κορυφαίων οινοποιείων της χώρας μας.
Ο σεφ Μάνος Γαρνέλης θα προσπαθήσει να αναδείξει τις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών του Κτήματος με ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού.
Ένα οινικό ταξίδι, όπου η γαστρονομία του «Βασίλαινα» και το κρασί του Κυρ-Γιάννη «θα συνομιλήσουν» στο ίδιο τραπέζι.
📌 Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για κρατήσεις στο 210 7210501 ή https://www.vassilenas.gr/reservation/ .
Πότε : Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου
Πού : Vassilenas Athens, Βρασίδα 13, Αθήνα
Πώς : 70€ / το άτομο
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!