< Πίσω στο ημερολόγιο

ROSE ΕΝ ΠΛΩ

Μάι 18 2024
Expired!
11:00 am - 3:00 pm

Τα οινοποιεία της Αιγιάλειας μας προσκαλούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην εκδήλωση «Rose εν Πλω» που θα συνδυάσει την απόλαυση των Ροζέ οίνων των οινοποιείων της  Αιγιάλειας με μια μοναδική ιστιοπλοϊκή βόλτα στον Κορινθιακό και με μια ζωντανή αφήγηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της αμπελουργικής Αιγιάλειας.

Η εκδήλωση «Ροζέ εν Πλω», πραγματοποιείται το διήμερο 18 και 19 Μαϊου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Ανοικτές Πόρτες 2024” που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ΕΔΟΑΟ. Τα επισκέψιμα οινοποιεία της Αιγιάλειας μας περιμένουν με Ανοικτές Πόρτες για να τα δοκιμάσουμε τα κρασιά και να γνωρίσετε από κοντά τους αμπελώνες των Πλαγιών της Αιγιάλειας.

Το Σάββατο 18 Μάϊου οι ροζέ οίνοι των οινοποιείων της Αιγιάλειας μας περιμένουν στον Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου & Φάρος Αιγίου  σε τρείς μοναδικές ιστιοδρομικές βόλτες στις 11:00, στις 12:30 και στις 14:00.

Κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας μέσω της παρακάτω φόρμας.

http://eepurl.com/ilCqKz

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν θα έρθετε παρέα με περισσότερα άτομα ΟΛΑ τα άτομα της παρέας σας πρέπει να κάνουν εγγραφή μεμονωμένα. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει εύκολα η γραμματεία να σας τοποθετήσει σε σκάφος όλους μαζί (για παρέες μέχρι 7 άτομα που αποτελούν την πληρότητα ενός σκάφους)

Γενικές πληροφορίες

Τα οινοποιεία που συμμετέχουν στην εκδήλωση, συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
Θα πρέπει να αναφέρετε στο σχετικό πεδίο αν θα έχετε παιδία μαζί σας (μια χαρά είναι αυτό αλλά πρέπει να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό ατόμων). Οι ενήλικες κάνουν προεγγραφή ο καθένας ξεχωριστά.
Θα πρέπει να φοράτε αθλητικά παπούτσια χωρίς μαύρη σόλα.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν παθαίνετε (σε γενικές γραμμές) ναυτία πάνω σε πλοίο στη θάλασσα.
Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθετε απ’ ευθείας στο λιμάνι αναχώρησης αν και θα ήταν πλουσιότερη η εμπειρία αν είχατε επισκεφτεί κάποιο από τα επισκέψιμα οινοποιεία που θα έχουν Ανοικτές Πόρτες!
Στο λιμάνι αναχώρησης (Ναυτικός Όμιλος & Φάρος Αιγίου) θα λαμβάνετε την κάρτα εισόδου στο σκάφος μετά την επιβεβαίωση της προεγγραφής σας και θα επιβιβάζεστε. Ίσως υπάρξει κάποια αναμονή που όμως θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται!
Τα σκάφη που συμμετέχουν φιλοξενούν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων για λόγους ασφαλείας. Άτομα που έρχονται στον χώρο εκδήλωσης δεν θα επιβιβάζονται αν δεν έχουν κρατήσει θέση.
Τα σκάφη είναι ιδιωτικά και συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Σεβόμαστε τις υποδείξεις του κυβερνήτη.