< Πίσω στο ημερολόγιο

SPIN THE BOTTLE @ VEZENÉ

Ιαν 30 2024
Expired!
6:00 pm - 12:00 am

Spin the Bottle: Το πρώτο οινικό dinner της χρονιάς στο εστιατόριο VEZENÉ καλωσορίζει τον οινοποιό Angelo Negro. Ένα μενού πέντε σταδίων ειδικά  διαμορφωμένο για να ταιριάξει με κορυφαίες ετικέτες του οινοποιείου.
Με το οινοποιείο Angelo Negro από την Ιταλία εγκαινιάζει το εστιατόριο Vezené την σειρά των ειδικών δείπνων με τίτλο Spin the Bottle που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει ετοιμάσει για τις 30 Ιανουαρίου ένα μενού πέντε σταδίων για να ταιριάξει αποκλειστικά με τις ετικέτες που ο ίδιος ο οινοποιός και οινολόγος του κτήματος θα παρουσιάσει, σε μια μόνο βραδιά στην Αθήνα.
Σε κάθε στάδιο, που οι καλεσμένοι θα απολαύσουν με ένα διαφορετικό κρασί, θα ξεχωρίσουν τις επιλεγμένες πρώτες ύλες και τους συνδυασμούς που γενναιόδωρα προσφέρει η κουζίνα του Vezené, σταθερή στην γαστρονομική κουλτούρα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η οικογένεια Negro καλλιεργεί αμπελώνες στους λόφους του Roero στο Piedmont της Ιταλίας από το 1670 και ήταν οι πρώτοι που είδαν τις δυνατότητες αυτής της ανεξερεύνητης τότε περιοχής του Piedmont. Σήμερα, η οικογένεια συνεχίζει να καλλιεργεί και θεωρείται ως ένας από τους οινικούς θρύλους της περιοχής, παράγοντας πλέον εκτός από την περιοχή του Roero, στο Barbaresco και στο Barolo.

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002
Τιμή: 95 Ευρό/ άτομο
Δείτε το menu : VEZENE – SPIN THE BOTTLE GR