SYRAH LAB by GENIUS IN GASTRONOMY

Η Genius in Gastronomy συνεχίζοντας τη σειρά των Laboratory Thematic Tastings, τα οποία  είναι σχεδιασμένα να αναδείξουν εμβληματικές ποικιλίες, περιοχές και τάσεις μέσα από μια εις βάθος οινική και γαστρονομική εμπειρία, διοργανώνει το δεύτερο LAB που επικεντρώνεται σε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και εκφραστικές ποικιλίες του κόσμου: το Syrah.

Το LAB θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου στις 18:30 και θα περιλαμβάνει ελληνικά & διεθνή Syrah.

Στο δεύτερο LAB οι παρευρισκόμενοι θα ταξιδέψουν μέσα από:

  • Εκφράσεις Syrah από σημαντικές ελληνικές και διεθνείς αμπελουργικές περιοχές
  • Στοχευμένη εισαγωγή για τον χαρακτήρα, το terroir και τις τεχνικές που διαμορφώνουν την ποικιλία
  • Συνοδεία επιλεγμένων αλλαντικών Κασσάκη από την Κρήτη, σε ένα pairing που αναδεικνύει τη δομή και την ένταση του Syrah

Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε όσους αγαπούν πραγματικά το κρασί.

Κρατήσεις στα email: [email protected], [email protected], [email protected]
και στα τηλέφωνα: 2121006520, 6906663419

Πότε: 17 Δεκεμβρίου 2025, στις 18:30
Πού: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 13-15, Γαλάτσι
Κόστος Συμμετοχής: 55,00€

Wine Calendar

No event found!

Νέες Ετικέτες

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!