< Πίσω στο ημερολόγιο

ΤΑ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΑ» ΣΤΙΣ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ιαν 23 2023
Expired!
12:00 pm - 9:00 pm

Location

Intercontinental Hotel
Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα 117 45

Η πρώτη μεγάλη έκθεση της νέας χρονιάς, έρχεται τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Interocntinetal. Τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα, του μεγαλύτερου αμπελώνα της χώρας, παρουσιάζονται στην Αθήνα, για 15η χρονιά. Τα 46 οινοποιεία- μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, με σκοπό να προσφάρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, της ποικιλομορφίας αλλά και των ιδιαιτεροτήτων που χαρακτηρίζουν αυτόν τον σπουδαίο αμπελώνα.

Το Peloponnese Wine Festival δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει την νέα και την “παλιά” γενιά των οινοποιών, να ανακαλύψει τα κρασιά τους, τους πειραματισμούς και τις νέες εμφιαλώσεις τους.
Και φέτος οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να κρατάνε σημειώσεις και να βαθμολογουν τα κρασιά που δοκιμάζουν σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει την δική του λίστα με “αγαπημένα”.
Πότε: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, 12:00-21:00
Που: Ξενοδοχείο Interocntinental, Λεωφόρος Συγγρού 89-93, Αθήνα, 11745
Πως: Το κόστος εισόδου είναι 10€ με προαγορά μέχρι τις 20/01 και 12€ από 21/01 και στα ταμεία της εκδήλωσης. Το φοιτητικό εισιτήριο κοστίζει 8€ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στα ταμεία της εκδήλωσης.Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.