< Πίσω στο ημερολόγιο

Τα ΒορΟινά έρχονται στην Αθήνα

Ιαν 30 2023
Expired!
12:00 pm - 8:00 pm

Location

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία
Βασ. Γεωργίου 1, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν στην Αθήνα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.
Οι φίλοι του κρασιού, καταναλωτές και επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης και εμπορίας οίνων, θα θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο των κρασιών της Βόρειας Ελλάδας.

Τα ΒορΟινά της Αθήνας
Πότε: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, Ωράριο: 12:00-20:00

Που: Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Πλατεία Συντάγματος – Αθήνα, Αίθουσα Grand Ballroom

Πως: Tο εισιτήριο για την είσοδο των επισκεπτών στα ΒορΟινά, μέσω της πλατφόρμας Viva https://www.viva.gr/tickets/happenings/ta-voroina-tis-athinas/
είναι 12€ ενώ για φοιτητές 8€ (με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας κατά την προσέλευση στην εκδήλωση). Η δυνατότητα για αγορά μέσω Viva ισχύει μέχρι και το πέρας της εκδήλωσης.
Το εισιτήριο στην είσοδο επισκεπτών από τη γραμματεία της εκδήλωσης, είναι 15€, ενώ για φοιτητές 10€ (με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας).
Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται το ποτήρι γευσιγνωσίας κρασιού της εκδήλωσης όπου οι επισκέπτες θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδό τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων αλλά και για την ένωση “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος” (ΕΝΟΑΒΕ), το προφίλ, τους στόχους, τα μέλη και τις δράσεις της (εκδηλώσεις, οινοτουρισμός, εκπαιδευτικά σεμινάρια, το “The Wine Hub” κ.ά.), μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.winemakersofnorthgreece.gr όπως και στις σελίδες winemakersofnorthgreece στο facebook και στο instagram.