Η πρώτη μας γευσιγνωσία κρασιού και αποσταγμάτων κάνει ντεμπούτο την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.
Σας προσκαλούμε στο οινοποιείο μας για να γευτείτε τη ρετσίνα και τα αποστάγματα μας σε συνδυασμό με γεύσεις της Μεσογείου.
Απολαύστε μια γευσιγνωσία βασισμένη στην ελληνική γαστρονομική κουλτούρα και την παράδοση που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.
Πότε: Κυριακή 16 Ιουλίου, 11:00 – 17:00
Πού: Κτήμα Φλοριάν, Καμήλα, Τρίλοφος Θεεσαλονίκης
Γευσιγνωσία Οίνου και Αποσταγμάτων
Πώς: Είσοδος 20€ περιλαμβάνεται γευσιγνωσία μιας ρετσίνας και τριών αποσταγμάτων σε συνδυασμό με μεσογειακούς μεζέδες. Απαιτείται κράτηση: +30 690 83 72 316 και [email protected]
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | [email protected]
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!