Στο Botrini’s την Παρασκευή 23 Ιουνίου συνδυάζονται τα πιο διαχρονικά πιάτα των chefs Έκτορα Μποτρίνι και Νίκου Μπίλλη με 8 σπάνια, premium κρασιά του portfolio της Trinity, από τους σπουδαιότερους αμπελώνες της Βουργουνδίας, της Καμπανίας, του Piedmont, της Sonoma και άλλων εμβληματικών οινοπαραγωγικών ζωνών.
Κάποια από αυτά, η εμβληματική Taittinger Comtes de Champagne 2011, το κορυφαίο ροζέ από την Προβηγκία Garrus 2021 του Château D’ Esclans, το δυσεύρετο “L’ Après Midi” Estate Sauvignon Blanc του βραβευμένου Peter Michael από τον αμπελώνα “Les Pavots” στην Sonoma, το 1er Cru Meursault “Les Bouchères” με το χαρακτηριστικό οινοποιητικό στυλ του Lucien Le Moine και ένα από τα καλύτερα crus του Barolo “Ravera”, από το οινοποιείο Vietti.
TrinityWines & Botrini’s restaurant μας προσκαλούν σε μια σύζευξη οίνου και υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένης με αστέρι Michelin· μια εξερεύνηση του γαστρονομικού σύμπαντος των chefs Έκτορα Μποτρίνι και Νίκου Μπίλλη και του παλιού και νέου οινικού κόσμου μέσω εμβληματικών παραδειγμάτων τους.
Πού: Botrini’s restaurant, Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β, Χαλάνδρι, Αθήνα
Πότε: Παρασκευή 23 Ιουνίου
Πώς: τιμή 230 Ευρώ το άτομο, τηλ +30 210 68 57 323-4 , Email: info@botrinis.com ,https://botrinis.com/book-a-table/
To menu και τα κρασιά:
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!