Το οινοποιείο Vouni Panagia σε μια μεσημεριανή φιέστα στο Gastone Athens
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 13:30 υποδεχόμαστε τον Γιάννη και τον Παύλο Κυριακίδη στο Gastone Athens, σε μία φιέστα με κρασιά του οινοποιείου Vouni Panayia και πιάτα εμπνευσμένα από την κυπριακή κουζίνα.
Ξυνιστέρι, Σπούρτικο, Μαραθεύτικο και άλλες τοπικές κυπριακές ποικιλίες, που εδώ και χρόνια έχουν έρθει στο προσκήνιο από το σπουδαίο κυπριακό οινοποιείο, θα συνοδέψουν 4 πιάτα του σεφ Κλεομένη Ζουρνατζή σε ένα απολαυστικό, χαλαρό Κυριακάτικο μεσημέρι.
Κρασιά Δοκιμής:
Αλίνα Λευκό ’21 Σπούρτικο Λευκό ’21 Πάμπελα Ροζέ ‘22 Πλακωτά Ερυθρό’21
Gastone Athens, Πραξιτέλους 43 & Αγίου Μάρκου, Αθήνα
κρατήσεις: mamasioux@mrvertigo.gr
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!