Το Chardonnay είναι πιθανότατα η πιο γνωστή λευκή ποικιλία οιναμπέλου στον κόσμο. Αλλά συγχρόνως και η πιο παρεξηγημένη, πολλές φορές κακολογημένη!
Μετά από τα δύσκολα χρόνια της απαξιωτικής τάσης ABC (Anything but Chardonnay) το ευγενές σταφύλι επανέρχεται στο προσκήνιο. Με ανανεωμένο, πιο φρέσκο προφίλ.
Στην επόμενη συνάντησή την Μ. Τετάρτη 26 Απριλίου, το Wine Club THESSALONIKI’96 θα επιχειρήσει τη σύντομη καταγραφή της πορείας του και τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά που δικαιολογούν τη θριαμβευτική επιστροφή του.
Με μεγάλη χαρά το Wine Club THESSALONIKI’96 καλωσορίζει και πάλι στις συναντήσεις του, φιλοξενούμενους επιστήμονες του οινικού χώρου. Αυτή τη φορά θα είναι στην εκδήλωση οκαθηγητής του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ Στέφανο Κουνδουρά.
(Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για τους επισκέπτες αλλά και τα μέλη)
Που: The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη
Πότε: Μεγάλη Τετάρτη 26 Απριλίου, ώρα 20:00
Πως: κόστος συμμετοχής 28 Ευρώ ,πληροφορίες: www.wineplus.gr
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!