Η Anima Vinolea, είναι μια επαγγελματική όμαδα, επικοινωνίας και προώθησης του Ελληνικού κρασιού και του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, που αναλαμβάνει να μεταδώσει, σύντομα και περιεκτικά, τη νέα πνοή για τα δύο αυτά προϊόντα, όπως αποτυπώνεται σήμερα μέσα από τη δουλειά καταξιωμένων ελαιοπαραγωγών και οινοποιών.
Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου οργανώνει μία παρουσίαση – γευστική δοκιμή στο πλαίσιο των Open Farm Agora Workshops & Seminars
Αντιπροσωπευτικές ελληνικές ποικιλίες από την ηπειρωτική Ελλάδα – μαθαίνουμε να τις αναγνωρίζουμε μέσα από τη γευσιγνωσία.
Παρουσίαση: Ελένη Κατσιρμά, Oenoligist, Accredited Olive Oil Taster, Anima Vinolea Athens
Αντιπροσωπευτικές ελληνικές ποικιλίες από την Κρήτη – Γευσιγνωσία εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων αρωματισμένων με βιολογικά βότανα.
Παρουσιάση: Μαρία Καλιτσουνάκη Χημικός MSc, Accredited Olive Oil Taster, Anima Vinolea Crete
Tα λειτουργικά τρόφιμα (τρόφιμα με ιδιότητες που προάγουν την υγεία και μειώνουν τον κίνδυνο ασθένειας) και διαδραστικά φτιάχνουμε απλές αλλά ευφάνταστες και συνάμα λειτουργικές συνταγές, παντρεύοντας το ελαιολάδο με το μέλι, τα βότανα, τα γαλακτοκομικά, τους ξηρούς καρπούς, τα πράσινα λαχανικά και τα φρούτα.
Οι συμμετέχοντες θα πάρουν ως δώρο κι τον οδηγό “Οίνος Ελλάς” – Ένα εικονογραφημένο χρονοδιάγραμμα για το ελληνικό κρασί/ 4.700 χρόνια σε 21 σελίδες.
Πού: Open Farm Agora, Κέννεντυ 1, Νίκαια
Πότε: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 13:00 με 15:00
Εισιτήριο Συμμετοχής για ενήλικες €25.00 – Τα παιδιά Δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μέσω Open Farm ΕΔΩ.
Εγγραφείτε στο newsletter και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο του Grape!
Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων..
Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.
Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!