13 ΧΡΟΝΙΑ BOTRINI’S

Το Botrini’s γιόρτασε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Eva Fricke τα 13α γενέθλια του

Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ

Ο Γιάννης Μούσιος και ο Γιώργος Κοντορίζος αναβιώνουν ένα παλιό κλασικό στέκι του Κολωνού. 

HERVE

Το Herve θα μπορούσε εύστοχα να χαρακτηριστεί ως ένα speakeasy γαστρονομικό εστιατόριο.

VILLA INCOGNITO

Η Villa Incognito είναι από μόνη της ένας προορισμός, ένας λόγος για να ταξιδέψεις, αν είσαι από τους ανθρώπους που βλέπουν το φαγητό και το κρασί ως απόλαυση. 

KOHYLIA & MULLINEUX

Στα Kohylia για ethnic κουζίνα και νοτιοαφρικάνικο κρασί

TO SOIL ΣΤΟ TOP 20 ΤΟΥ FOOD & WINE

Μεγάλη διάκριση για το Soil από το περιοδικό Food & Wine.

DELTA ΜΕ ΝΕΟ MENU

Το DELTA RESTAURANT ανανεώνει ριζικά το μενού του με στόχο την κατάκτηση νέων κορυφών

TI ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΠΙΩ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ;

Η Γιοβάννα Λύκου συνδιάζει κρασιά με τα νηστίσιμα της Μεγάλης Εβδομάδας

TUDOR HALL

Το φθινόπωρο του 2023, ένα από τα πιο iconic hotel restaurants εντός ελληνικών συνόρων προσθέτει στη συλλογή με τις βραβεύσεις του το πρώτο του αστέρι Michelin.

ZOLDERING

Ένα μοντέρνο ολλανδικό εστιατόριο με αστέρι Michelin.

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

8 εξαιρετικά κρασιά από κάθε οινική απόχρωση για να τα απολαύσετε την Τσικνοπέμπτη.

Η ΕΚΛΕΚΤΗ PHILIPPONNAT ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΤΟΥ SOIL

Η σαμπάνια μπορεί να είναι και γαστρονομικό κρασί, μπορεί να συνοδεύσει εκλεκτά πιάτα και να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σαν αυτή που βιώσαμε πρόσφατα στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Soil.