8 ΝΕΟΙ WSET DIPLOMA

Το WSPC, για μια ακόμη χρονιά, έδωσε δυναμικό και ουσιαστικό παρών στο πλευρό των οκτώ αποφοίτων του, που συμμετείχαν, μαζί με εκατοντάδες άλλους από ολόκληρο τον κόσμο, στην ετήσια τελετή αποφοίτησης του WSET Diploma στο Guildhall του Λονδίνου.

Κάθε χρόνο, στο Λονδίνο, το WSPC, μαζί με τους απόφοιτούς του, εορτάζει με κάθε επισημότητα, παραθέτοντας επίσημο δείπνο στο περίφημο 67 Pall Mall. Έτσι και φέτος, οι νέοι κάτοχοι του Diploma γιόρτασαν το σημαντικό αυτό βήμα στην νέα πορεία της επαγγελματικής τους καριέρας, παρουσία του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW, οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο τίτλος του Diploma δεν ανοίγει αυτόματα όλες τις πόρτες, αποτελεί όμως ένα κλειδί, ένα «πασπαρτού», που μπορεί να ανοίξει αυτές τις πόρτες».

Οι 8 κάτοχοι, πλέον, του ανώτατου τίτλου σπουδών του WSET είναι οι: Κλέαρχος Κανελλάκης, Ασημίνα-Ελευθερία Κουλοχέρη, Μαργαρίτα Μαρτίνη, Μαρία Μασούρα, Εμορφίλη Μαυρίδου, Φίλιππος Σκλάβος, Στέφανος Τριανταφυλλίδης και Manuela Labhard, που πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις που διεξήχθησαν το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 στο WSPC. Με τη νέα αυτή… εσοδεία, το WSPC αριθμεί 64 αποφοίτους Diploma στην Ελλάδα!

Ο δρόμος των αποφοίτων ξεκίνησε από τα θρανία του WSPC με την απαράμιλλη σπουδαστική εμπειρία που παρέχεται από τα πρώτα, κιόλας, επίπεδα. Η σχολή αυτή είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός που αντιπροσωπεύει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα κρασιών και αποσταγμάτων του WSET στην Ελλάδα εδώ και 20 χρόνια, έχοντας μάλιστα βραβευτεί ως το καλύτερο παράρτημα του κόσμου, μέσα από 78 χώρες, στις οποίες διενεργούνται μαθήματα και εξετάσεις του WSET Αγγλίας!

Δείτε Επίσης

Το έργο και η συμβολή του WSPC στην άριστη εκπαίδευση των σπουδαστών του συνεχίζεται καθημερινά. Πολλοί από τους σπουδαστές του κατέχουν ήδη σημαντικές θέσεις στην Ελληνική βιομηχανία οίνου & αποσταγμάτων καθώς και στον Τουρισμό. Στους κατόχους Diploma, η προσθήκη των αρχικών DipWSET μετά το όνομά τους, φανερώνει το υψηλό επίπεδο γνώσεων τους.
Το WSET Diploma αποτελεί τo υψηλότερο επίπεδο διεπαγγελματικών σπουδών που μπορεί να απονείμει το WSET. Η πιστοποίηση αυτή άλλωστε αποτελεί προ-απαίτηση για την αίτηση εγγραφής στον κορυφαίο τίτλο παγκοσμίως στον χώρο του κρασιού, το “Master of Wine” (MW).

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!