Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ

Οι εορτασμοί του Κινέζικου Νέου Έτους συνεχίζονται όχι μόνο στην Κίνα, αλλά σε όλο τον κόσμο καθώς η μετάβαση από την Χρονιά του Κουνέλιου στην Χρονιά του Δράκου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επίσημα η αλλάγή γίνεται στις 10 Φεβρουαρίου, όμως οι εορτασμοί για το Κινέζικο Νέο Έτος μπορούν να διαρκέσουν έως και 15 ημέρες, με τις πρώτες 10 ημέρες να θεωρούνται δημόσιες αργίες σε πολλές ασιατικές χώρες. Το 2012, ήταν το τελευταίο έτος του Δράκου—ο Δράκος του Νερού. Ωστόσο, φέτος είναι το έτος του Ξύλινου Δράκου.

Ιδανική συντροφιά για το Κινέζικο Νέο Έτος είναι ένα κρασί από το οινοποείο The Vice που βρίσκεται στη Napa Valley. To Dragon. Ήπιας παρέμβασης, φτιαγμένο από 100% αφιλτράριστο Cabernet Sauvignon, αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας, από ένα αμπέλι που βρίσκεται στους πρόποδες του Mount Veeder σε μέσο υψόμετρο 800 ποδιών. Με βαθύ χρώμα, δυνατές τανίνες και σταθερή δομή, ο “Δράκος” είναι γεμάτος με αρώματα μαρμελάδας δαμάσκηνου, σύκο και έντονα bayberries. Σε δαγκώνει δυνατά με μούρα, ρόδι και μελάσσα και κόκκους goji berry, προσφέροντας ένα στόμα τόσο βαθύ και πλούσιο που θα σου μείνει. Η επίγευση μπορεί να διαρκέσει για λεπτά αλλά αυτό το κρασί σίγουρα θα αντέξει στο κελάρι μια ολόκληρη ζωή.

Ο “Δράκος” καθοδηγείται από τον Τυχερό Αριθμό 8. Ο κλώνος που επιλέχθηκε είναι ο 8. Αλλά έχει και συνέχεια. Ωρίμασε για 8 μήνες σε 8 νέα βαρέλια γαλλικής δρυός με περαιτέρω 8 μήνες ωρίμανσης στο μπουκάλι.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!