Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Η Εύα Μπρόκμαν από την επαρχία της Φρανκονίας αναδείχθηκε η 75η Γερμανίδα Βασίλισσα του Κρασιού. Η 24χρονη οινοποιός από το Χάιμπαχ στην περιοχή του Άσχαφενμπουργκ επικράτησε στον τελικό που διεξήχθη στο Νόισταντ αν ντερ Βάινστρασε. Η Τζέσικα Χίμμελσμπαχ από την περιοχή του Μπάντεν και η Λέα Μπάσλερ από την Παλατινάτη κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση και, μαζί με τη Μπρόκμαν, είναι οι τρεις Γερμανίδες Πριγκίπισσες του Κρασιού.
Ο τελικός επικεντρώθηκε στην προσωπικότητα, το χαρίσμα και τη σκηνική παρουσία. Στην τυφλή γευσιγνωσία του κρασιού, οι υποψήφιες έπρεπε να αναγνωρίσουν ένα κρασί που επέλεξε το κοινό και στη συνέχεια να βρουν την περιοχή παραγωγής του κρασιού. Στο παιχνίδι ρητορικής, οι συμμετέχουσες έδειξαν αυθορμητισμό και ευστροφία. Οι τρεις φιναλίστ αντιμετώπισαν την Master of Wine Ρομάνα Έχενσπεργκερ στο κομμάτι της οινικής γνώσης. Στο τέλος, απάντησαν στην ερώτηση με ποιον και γιατί θα ήθελαν να πιουν ένα ποτήρι κρασί αν κερδίζαν.
Αρχικά, μια κριτική επιτροπή εκτίμησε τις δεξιότητες των υποψηφίων, όμως το κοινό είχε τον τελικό λόγο. Οι τρεις οινοποιοί έχουν περίπου 200 ραντεβού για να προβάλουν το γερμανικό κρασί σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτές. “Με την Εύα Μπρόκμαν, την Τζέσικα Χίμμελσμπαχ και τη Λέα Μπάσλερ, έχουμε για μια ακόμα φορά ένα πολύ ισχυρό και επαγγελματικό τμήμα στο πλευρό μας που θα εκπροσωπήσει εξαιρετικά τη βιομηχανία του κρασιού τόσο στην εσωτερική όσο και στη διεθνή σκηνή”, δήλωσε η διευθύντρια του Γερμανικού Ινστιτούτου Κρασιού (DWI), Μόνικα Ρόιλε, μετά την εκλογή.

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!