ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Μια γυναίκα συνελήφθη από την ισπανική Guardia Civil καθώς είναι ύποπτη για σαμποτάζ σε οινοποιείο. Η υπόθεση είχε απασχολήσει τον ειδικό τύπο τον Φεβρουάριο. όταν οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αναζητούσαν ένα άτομο που άδειασε κρασί αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τις δεξαμενές στο οινοποιείο Cepa 21 στο πάτωμα. Μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι η γυναίκα έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, ενώ βίντεο από κάμερα παρακολούθησης του οινοποιείου, που τραβήχτηκε στις 18 Φεβρουαρίου, δείχνει ένα άτομο να ανοίγει τις βαλβίδες πέντε ανοξείδωτων δεξαμενών νωρίς το πρωί, προκαλώντας τη διαρροή 60.000 λίτρων κρασιού στο πάτωμα του οινοποιείου.

Καθώς αυτά ήταν τα δύο πιο ακριβά κρασιά του Cepa 21, υποψιάστηκαν αμέσως ότι το άτομο γνώριζε καλά τον χώρο του οινοποιείου. Αφού δεν εκλάπη ή καταστράφηκε τίποτα, ήταν προφανώς απλά μια περίπτωση πρόκλησης ζημιάς. Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα της έρευνας, η γυναίκα μπορεί να προσπαθούσε να εκδικηθεί τον πρώην εργοδότη της για την απόλυσή της.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!