ΟΙΝΟΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Γνώση, δεξιότητες και μία διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση στο κρασί, είναι το δώρο για τους επισκέπτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά στο μήνα του τρύγου. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και για 12 εβδομάδες, ένας τυχερός κάθε εβδομάδα, θα κερδίζει δωρεάν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα WSET Επίπεδο 1 στο Κρασί, σε συνεργασία με το WSPC – το παλαιότερο, μεγαλύτερο και πλέον έγκριτο σχολείο κρασιού, αποσταγμάτων και οινοχοϊας της Ελλάδας – που έχει πετύχει να καθιερώσει την χώρα μας ανάμεσα στα πιο σημαντικά κέντρα πιστοποιημένης οινικής εκπαίδευσης για οινόφιλους και επαγγελματίες στην Ευρώπη. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή, με τη συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας που θα διατίθεται στο Κτήμα Κυρ- Γιάννη στη Νάουσα, ενώ η ανάδειξη του διαφορετικού νικητή, κάθε εβδομάδα, θα γίνεται κατόπιν κλήρωσης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα προσφέρει την καλύτερη εισαγωγή στον κόσμο του κρασιού, με έναν συνδυασμό γνώσης για τον διεθνή και ελληνικό αμπελώνα και τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού από το αμπέλι στο οινοποιείο, και ανάπτυξης δεξιοτήτων στη γευσιγνωσία. Την ίδια στιγμή, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον συνδυασμό κρασιού και φαγητού, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διάσταση, πρακτική αλλά και μοναδικά απολαυστική για τον οινόφιλο.

Η σύνδεση του κρασιού με τη γαστρονομία άλλωστε, βρίσκεται στην καρδιά και του οινοτουριστικού κέντρου του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα. Η κουζίνα του εστιατορίου με την επιμέλεια της βραβευμένης chef Κυριακής Φωτοπούλου εμπνέεται από τη μεγάλη οινική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις παραδόσεις και τα προϊόντα του, ενώ η ατζέντα εκδηλώσεων έχει πάντα ξεχωριστή θέση για θεματικές γευσιγνωσίες και αρμονικά ταιριάσματα με γεύσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το WSPC

Το WSPC, με έδρα την Αθήνα, είναι το Νο.1 εκπαιδευτικό παράρτημα στη Νότια Ευρώπη του WSET. Εξασφαλίζει στους υποψηφίους άριστη κατάρτιση σε όλους τους τομείς του εμπορίου Αλκοολούχων και Μη – Αλκοολούχων ποτών καθώς και της Οινοχοΐας. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς, παρέχοντας Πιστοποιήσεις με Διεθνή Αναγνώριση και Κύρος στα προγράμματα του.

Δείτε Επίσης
PROWEIN 2024

Είναι Approved Programme Provider των:
• Wine & Spirits Education Trust (WSET UK),
• Court of Master Sommeliers (MS UK),
• Beverage Standards Association (BSA UK) και
• Wine Scholar Guild (USA)

Πληροφορίες και όροι του διαγωνισμού ΕΔΩ

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!