< Πίσω στο ημερολόγιο

Wine Dinner @ Cellar Bar & Restaurant

Μάι 31 2024
Expired!
9:00 pm - 11:30 pm

Location

Amber Cellar Bar & Restaurant
Αριστείδου 16-20, 18531 Πειραιάς

Με ένα Food & Wine pairing dinner αποχαιρετά την Άνοιξη και καλωσορίζει το Καλοκαίρι το Amber Cellar Bar & Restaurant.

Την Παρασκευή 31 Μαϊου στις 21:00, στο εστιατόριο του νέου αστικού ξενοδοχείου Mitsis N’U Piraeus Port, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα, αποτέλεσμα της δημιουργικής σύμπραξης των Δημήτρη Στειακάκη (Executive Chef του Ομίλου MITSIS) και Στέλιου Μάκαρη (chef του Amber Cellar Bar & Restaurant) με την εταιρεία Aiolos, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας κρασιά της.

Έχοντας στο επίκεντρο τόσο την ελληνική παράδοση όσο και την καινοτομία, oι chefs με την πρωτοποριακή τους προσέγγιση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα έχουν ετοιμάσει μια γευστική εμπειρία πέντε πιάτων, που βασίζονται στην εποχικότητα και στον τοπικό χαρακτήρα των εξαιρετικών προϊόντων της ελληνικής γης.

Ο πλούτος και η απλότητα των γεύσεων, συνδυάζονται με τις οινικές προτάσεις Ελλήνων παραγωγών, όπως η λευκή Αρμύρα από το Κτήμα Σκούρα, η Σαντορίνη και το μοναδικό Vinsanto από το Κτήμα Αργυρού, το ροζέ Alma από το Κτήμα Παυλίδη και η ερυθρή Λημνιώνα από το Κτήμα Ζαφειράκη.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας καλέστε στο 214 409 1060 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.mitsis.com/el/hotels/nu-piraeus-port/restaurant/amber-cellar
Προσέλευση: 20.30-21.o0
Tιμή: € 48,00 ανά άτομο
Διεύθυνση: Αριστείδου 16-20, 18531 Πειραιάς