Δεν ξέρω αν υπάρχει καλύτερο marketing message για το ελληνικό κρασί από αυτό της Ραψάνης.
Κλιματική αλλαγή... Δεν ξέρω πόσο πιο συχνά από εδώ και στο εξής θα ακούμε αυτές τις δύο λέξεις, αλλά πολύ φοβάμαι πως ήδη αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
O Γρηγόρης Μιχαήλος, σε μία κάθετη δοκιμή της Νάουσας του Μαρκοβίτη.
Δικαιωματικά τού ανήκει ο τίτλος του «βασιλιά» της Κρήτης. Το Λιάτικο είναι μια σπουδαία ποικιλία που δίνει κρασιά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης στη ζώνη των Δαφνών, στο Ηράκλειο, και στην περιοχή της Σητείας, στο Λασίθι. 
Αυτή τη φορά δεν επέστρεψα στον Λίγηρα, αλλά ο Λίγηρας ήρθε σ’ εμένα.
Σαν τα ακριβά αρώματα στα μικρά μπουκάλια, η περιοχή Nahe είναι μία από τις πιο μικρές, αλλά ονομαστές και με μεγάλη διαφοροποίηση περιοχές της Γερμανίας.
Mία απίστευτη εμπειρία με τα μοναδικά και σπάνια κρασιά του ταλαντούχου Γιάννη Οικονόμου.
Η Χλόη Χατζηβαρύτη τριγυρίζει σαν σβούρα ανάμεσα στις δεξαμενές, στα βαρέλια και τα τσιμεντένια αυγά της, φέρνοντάς μας να δοκιμάσουμε σχεδόν τα πάντα από τις φυσικές της οινοποιήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένα χαρισματικό πλάσμα, με μια τρομερή ενέργεια, που είναι και το πρώτο πράγμα το οποίο πάντα διακρίνω και στα κρασιά της.
Ψάχνω ώρα να βρω λέξεις για να περιγράψω τα κρασιά που έχω μπροστά μου. Είναι από εκείνες τις φορές που, αντί να είμαι «αντιμέτωπος» με τον υπολογιστή, θα ήθελα να μοιραζόμουν την εμπειρία.
Κάθετη δοκιμή στο Ασύρτικο Παυλίδη που μας αποζημίωσε.
Kάθε γουλιά του Xinomavro Reserve μπορεί να σε συνδέσει με μια περίοδο την οποία δεν γνώρισες ποτέ.
Mια κάθετη δοκιμή που μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τον Ροδίτη.