100 ΧΡΟΝΙΑ OIV

Ο Διεθνής Οργανισμός Αμπέλου και Οίνου (OIV) θα γιορτάσει φέτος την 100ή επέτειο από τηνίδρυσή του. Παράλληλα με το μεγάλο εορταστικό συνέδριο που θα γίνει στο Palais des Congrès στη Dijon της Γαλλίας, οργανώνεται και συνέδριο με τους υπουργούς Γεωργίας των 50 χωρών μελών για να προωθήσει τις πολιτικές δεσμεύσεις του Οργανισμού.

Η πρωτοβουλία “Διεθνές Δίκτυο Πόλεων του Οίνου” είναι ένας από τους θεσμούς που χρειάζονται φρεσκάρισμα και η ανανέωσή του μπαίνει στις προτεραιότητες του OIV. Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει δήμους που έχουν οργανώσει επιστημονικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως παγκόσμια συνέδρια, συμπόσια και μαθήματα του OIV, καθώς και πόλεις ή περιοχές που θα φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και συναντήσεις στο μέλλον. Ο στόχος είναι η προώθηση της ανταλλαγής και της στενότερης συνεργασίας εντός του οργανισμού. Δήμοι που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην OIV.

“Αναμένονται μεταξύ 1.200 και 1.500 συμμετέχοντες στη Βουργουνδία”, επεσήμανε ο Christian Vanier, ένας από τους διοργανωτές των εορτασμών για την εκατοστή επέτειο. Οι εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα από 11 έως 18 Οκτωβρίου 2024, στο Dijon και τη γύρω περιοχή.

Δείτε Επίσης

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!