3ο AEGEAN COCKTAILS & SPIRITS FESTIVAL ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το ελληνικό απόσταγμα έρχεται στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, και πρωταγωνιστεί στο 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival. Θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,  το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις  16.00 έως τις 23.00.

Συνολικά 17 κορυφαίοι παραγωγοί θα στήσουν και θα σερβίρουν cocktail με κάποιο ελληνικό twist.  Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διαφορετικά αποστάγματα, να γνωρίσουν τους ίδιους τους παραγωγούς και να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής τους. Στον ίδιο χώρο θα μάθουν να φτιάχνουν τα δικά τους cocktail στο “fun cocktail making”. Ακολουθώντας τις οδηγίες γνωστών bartenders, θα δημιουργήσουν step by step τα δικά τους Aegean Cocktails.
Τιμώμενη χώρα φέτος θα είναι η Κύπρος, με το Love Cyprus που θα φέρει κρασιά και αποστάγματα στο μπαρ του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

 

Grape Aegean_Cocktails FestivaLΛεπτομέρειες για το Φεστιβάλ:

  • Σάββατο 4 Ιουνίου 2019, 16:00-23:00
  • Είσοδος 10€ , περιλαμβάνει 2 κοκτέιλ και γευστική δοκιμή των αποσταγμάτων
  • Φάρος, ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος)
  • Προπώληση μέσω του viva.gr Aegean Cocktails & Spirits Festival | Εισιτήρια online! |Viva.gr

Το 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival είναι μια πρωτοβουλία του Difford’s Guide Greece. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 με στόχο την επανατοποθέτηση των ελληνικών αποσταγμάτων. Επανέρχεται φέτος μετά από απουσία δύο ετών λόγω covid.

Στόχος του είναι τα εξαιρετικά ελληνικά αποστάγματα να μπουν στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων. Κάποια από αυτά σν γίνουν αποτελέσουν πρεσβευτές της χώρας.

Δείτε Επίσης
ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ

Οι Έλληνες παραγωγοί που συμμετέχουν από την πρώτη χρονιά, πήραν το ρίσκο να κάνουν ένα καινούργιο βήμα σε ένα τομέα που πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν. Όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να αποτελεί το μέλλον για τα αποστάγματα τους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ μέχρι την Κυριακή 5 Ιουνίου, κορυφαία cocktail bar από όλη την Ελλάδα, θα δημιουργήσουν μοναδικές συνταγές με ελληνικά αποστάγματα και τα σερβίρουν σε προνομιακή τιμή.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!