ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

To πρώτο ελληνικό κρασί με χαμηλό αλκοόλ είναι ήδη στην αγορά. Το Κτήμα Σεμέλη πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά και κυκλοφορεί δύο ετικέτες με την ονομασία LOW, ένα λευκό κι ένα ροζέ. Τα δύο μερικώς αποαλκοολωμένα κρασιά έχουν μόλις 6% αλκοόλ αλλά και πολύ χαμηλές θερμίδες, περίπου 40% λιγότερες σε σχέση με ένα τυπικό κρασί. Μέσα στο “σώμα” του εμπεριέχεται όλη η τεχνογνωσία που απαιτεί το κρασί για να γίνει, ενώ στη συνέχεια αφαιρείται μέρος της αλκοόλης με την Τεχνολογία Μεμβρανών (Membrane Technologies).

Με τον τρόπο αυτόν διατηρούνται τα αρώματα και η γεύση. Το Low λευκό είναι blend των ποικιλιών Μοσχοφίλερου & Μαλαγουζιάς και το χαρακτηριστικό του είναι ένα μπουκέτο αρωμάτων που συνδυάζει τη φρεσκάδα των λουλουδιών με τη γλυκιά γεύση των λευκόσαρκων φρούτων. Στο Low ροζέ, έχουμε ένα συνδυασμό Merlot και Grenache Rouge, που δίνει ένα ελαφρύ σομόν χρώμα και αρώματα καραμέλας & φρέσκων κόκκινων φρούτων.

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!