Χριστουγεννιάτικες special edition συσκευασίες για το ultra-premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και την M dry Mastiha

Ο Δεκέμβριος είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου.

Η επιθυμία να γιορτάσουμε και να νιώσουμε τη χαρά που μας προσφέρει η ζεστασιά των αγαπημένων μας ανθρώπων εντείνεται. Ένα βασικό συστατικό που δεν λείπει ποτέ από ένα γιορτινό τραπέζι είναι τα ξεχωριστά ποτά.

Το Local Spirit Project δημιούργησε 2 premium συσκευασίες για τα αποστάγματα: Άδολο Ούζο Πλωμαρίου & M DRY Mastiha. 

Φέτος χαρίστε στους αγαπημένους σας τις γιορτινές συσκευασίες των premium παραδοσιακών ελληνικών αποσταγμάτων, Άδολο και Μ Dry Mastiha, με δώρο συλλεκτικά ποτήρια και εντυπωσιάστε. 

 

 


Αναζητήστε το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και την M dry Mastiha σε συσκευασία δώρου στις επιλεγμένες κάβες Cava OAK, Cava Nektar και Cava Canava και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή και στον εαυτό σας ένα ξεχωριστό, υψηλής ποιότητας δώρο!

 

 

Δείτε Επίσης
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

Λίγα λόγια για την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης:

 

Η ιστορία της Ποτοποιίας στα παραδοσιακά, ποιοτικά ελληνικά αποστάγματα «παντρεύτηκε» με την αγάπη και το μεράκι, για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ποτό. Έτσι, δημιουργήθηκε η M DRY Mastiha για να συνδέσει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την εκλεπτυσμένη γεύση και το ξεχωριστό άρωμα με το sophisticated design που ταιριάζει σε ένα σύγχρονο bar drink. Ένα απόσταγμα μοναδικό, που σε κάθε γουλιά συνδυάζει το ντελικάτο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του dry spirit. Ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των bartenders, με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, απαλλαγμένο από την έντονα  γλυκιά γεύση των λικέρ. Με μότο «less sugar, unique taste», η Μ DRY Mastiha  με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη υπόσχεται να κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας. 

Το ultra-premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτελεί την «καρδιά» του Πλωμαρίου, δηλαδή το κεντρικό κομμάτι που χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα και δίνει στο τελικό απόσταγμα ένα πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων.  Το Άδολο, από 100% τριπλή απόσταξη είναι ξηρό, με διαφορετικό αρωματικό χαρακτήρα από το Ούζο Πλωμαρίου, 42ο βαθμών. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών παραγωγής του, είναι μικρής παραγωγικής δυναμικότητας και απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό που αναγνωρίζει και εκτιμά την ποιότητα.

Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου σε ένα εκλεκτικό κοινό που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα  αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!