ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CENTRAL WINE FAIR

Συνολικά, 600 επαγγελματίες του οίνου και οινόφιλοι επισκέφθηκαν τη φετινή Central Wine Fair, η οποία επανήρθε μετά από δύο χρόνια, στις 11 Δεκεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Στην έκθεση συμμετείχαν 36 οινοποιεία από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία.  Οι παραγωγοί των τριών σπουδαίων οινικών περιοχών της ηπειρωτικής χώρας ήρθαν αντιμέτωποι με το στοίχημα των νέων δεδομένων και της διεξαγωγής μιας ασφαλούς έκθεσης και κατάφεραν να το κερδίσουν. Ο πρόεδρος της ένωσης των οινοπαραγωγών της Κεντρικής Ελλάδας Απόστολος Μούντριχας δήλωσε πως κοινή απόφαση και των τριών ενώσεων ήταν η διασφάλιση της υγείας τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών, χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν ενδελεχή και ο αριθμός των συμμετεχόντων αυστηρά καθορισμένος, με βάση τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι επισκέπτες δοκίμασαν τα κρασιά των τριών περιοχών, που για άλλη μια χρονιά κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

Η αίθουσα που φιλοξένησε την Central Wine Fair στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους διάρκειας τεσσάρων ωρών, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ένα μεγάλο εύρος επαγγελματιών, οινοχόων και ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κρασιού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρασιά από τις νέες εσοδείες, παλιές χρονιές, ειδικές εμφιαλώσεις και καινούριες ετικέτες που οι παραγωγοί θέλησαν να παρουσιάσουν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Αττικής, κύριο Ανδρέα Γκίκα, ιδιαίτερα θετική εντύπωση έκανε και η πολυπληθής παρουσία νεανικού κοινού, το οποίο έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα κρασιά και για παραδοσιακά στυλ όπως η Ρετσίνα, σύγχρονα δείγματα της οποίας εκτέθηκαν σε ξεχωριστό stand της έκθεσης. Η Θεσσαλία έδωσε ηχηρό παρών στην έκθεση με πλήθος γηγενών και διεθνών ποικιλιών να αναδεικνύουν το οινικό βάθος της περιοχής. H Central Wine Fair πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.  Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: CORK HELLAS, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, χoρηγοί οι: INNOVINO, ELIAS VALAVANIS και υποστηρικτές οι: Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας και INOX VESSEL HELLAS.

Δείτε Επίσης
TAITTINGER ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ

Την διοργάνωση της Central Wine Fair είχαν αναλάβει η Winetuned σε συνεργασία με την εταιρεία Vinnovation.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!