ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΡΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑ

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα για την κλοπή 7.000 φιαλών κρασιού από κτήματα της Βουργουνδίας. Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο άντρας κατηγορείται για συστηματικές κλοπές μπουκαλιών από διάφορους εργοδότες στην περιοχή του Μπεόν τα τελευταία χρόνια. Ο 56χρονος εντοπίστηκε με τη βοήθεια καμερών παρακολούθησης που τον κατέγραψαν να κλέβει φιάλες στο τελευταίο μέρος όπου εργάστηκε. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του ύποπτου, βρέθηκαν και άλλα κρασιά που είχε πιθανώς κλέψει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Le Bien Public”, ο άντρας φέρεται να έχει κλέψει πάνω από 7.000 Βουργουνδίες σε διάστημα 15 ετών. Η συνολική αξία των κρασιών εκτιμάται σε πάνω από 500.000 ευρώ. Ο εισαγγελέας Olivier Caracotch από την Ντιζόν δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι δεν πιστεύεται ότι ο άντρας έχει πουλήσει κανένα από τα πιθανώς κλεμμένα μπουκάλια. Σύμφωνα με την αναφορά, η υπόθεση θα εξεταστεί στο δικαστήριο αυτό το καλοκαίρι.

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!