ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Ανοικτή πρόσκληση σε εστιατόρια της Κρήτης για συνεργασία στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ανοικτές Πόρτες” στα Οινοποιεία της Κρήτης, 27 8 & 28 Μαΐου 2023.

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην δωρεάν Εθνική Δράση «Ανοικτές Πόρτες» στα Οινοποιεία της Ελλάδας, η οποία προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2023. Στη διάρκεια αυτής της δράσης, χιλιάδες οινόφιλοι επισκέπτονται τα κρητικά οινοποιεία, με τον αριθμό τους κάθε χρόνο να αυξάνεται.

Το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης θέλει να προτείνει στους επισκέπτες μία πιο ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία: ειδικότερα, να τους παροτρύνει να συνεχίσουν την εκδρομή μετά την επίσκεψη στα οινοποιεία και να γευματίσουν στα εστιατόρια που βρίσκονται στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης. Για το λόγο αυτό, συνεχίζεται η πρωτοβουλία Bring Υour Οwn Wine («φέρε το δικό σου κρασί»). Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δοκιμές κρασιού συνοδεία κρητικής κουζίνας κάτω από τις ελιές καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2023. Στόχος της προσπάθειες είναι αυτή η ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία να αποτελέσει ακόμα ένα κίνητρο γευστικής εξερεύνησης της Κρητικής οινο-γαστρονομικής παράδοσης.
Πέρα από την ενημέρωση των οινόφιλων για τη δράση το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε εστιατόρια – ταβέρνες να συμμετέχουν στο μητρώο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης και να αποτελέσουν σημαντικό κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής.

Δείτε Επίσης
ΧΑΜΗΛΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Η συμμετοχή τους είναι δωρεάν, και θα εξασφαλίσει την ένταξη της επιχείρησής στη λίστα που θα αναρτηθεί στο site του Δικτύου μας αλλά και την προβολή μέσα από τα Social Media του Wines of Crete.
Για να είναι το εστιατόριο κατοχυρωμένο φορολογικά, σε περίπτωση ενδεχόμενου ελέγχου, θα πρέπει ο πελάτης να προσκομίζει την απόδειξη αγοράς φιάλης από το οινοποιείο
Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 12 Μαΐου ΕΔΩ  ή στο e-mail info@winesofcrete.gr .

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!