Ο TONY PARKER ΣΤΟN ΡΟΔΑΝΟ

Ο Tony Parker συγκεντρώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για την ανακαίνιση του Château Saint-Laurent

Αν και ο Ροδανός έγινε γνωστός κυρίως από τον Robert Parker και τις κριτικές του για τα κρασιά της κοιλάδας, τώρα ένας άλλος διάσημος Parker έρχεται και επενδύει σε οινικές business εκεί.
Ο Γάλλος πρώην αστέρας του μπάσκετ και έξι φορές All-Star στο NBA, Tony Parker, κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό του ενός ένα εκατομμυρίου ευρώ σε μόλις 45 λεπτά με μια επιτυχημένη καμπάνια χρηματοδότησης. Ο στόχος της εκστρατείας είναι ο εκσυγχρονισμός του ακινήτου του, του κτήματος Château Saint-Laurent, που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Ροδανό.

Ο Parker, ο οποίος απέκτησε το κτήμα που περιλαμβάνει ένα κάστρο, το κτήμα με τον αμπελώνα και το οινοποιείο πριν από έναν χρόνο μαζί με τον επιχειρηματία Saïd El Yousfi, παρουσιάζει έναν μοναδικό τρόπο χρηματοδότησης για την ανακαίνιση που χρειάζονται τα κτίρια. Μέσω της πλατφόρμας χρηματοδότησης Bricks, στην οποία είναι εταίρος, προσφέρει μετοχές με εισαγωγική τιμή 10 ευρώ, εγγυώμενος ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι επενδύσεος θα επιστραφούν με το κεφάλαιό τους κατά το τέλος της σύμβασης, με σταθερό επιτόκιο επτά τοις εκατό για τέσσερα χρόνια.
Σε εντυπωσιακό χρονικό διάστημα μόλις 45 λεπτών, 3.420 ιδιώτες επενδυτές συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί το επιθυμητό ποσό. Μεταξύ αυτών, 250 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ειδικό γεγονός με τον Tony Parker τον Μάιο του 2024, με κλήρωση να αναδεικνύει τους τυχερούς.

Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν δεν θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την ανακαίνιση των δωματίων για εκδηλώσεις και των εγκαταστάσεων παραγωγής, αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής κρασιού. Ο Tony Parker έχει στόχο να περάσει στη βιολογική καλλιέργεια, συνεισφέροντας στην προώθηση μιας βιώσιμης και φιλικής προς το περιβάλλον αμπελουργίας.

Δείτε Επίσης
ΠΟΠ ΔΡΑΜΑ

Author

Hλεκτρονική έκδοση του free press περιοδικού.
Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση ή η αποσπασματική μεταφορά κειμένων χωρίς τη γραπτή συναίνεση των κατόχων των δικαιωμάτων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ | ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ | ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πλ. Βασιλεως Γεωργιου 6, ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ 15452, Ελλάδα
Τ 215 555 4430 | info@grapemag.gr
© 2020 Grape Magazine. All Rights Reserved.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας στη λίστα των παραληπτών θα λαμβάνετε το newsletter του grape!